K1500 Chevy voitelupisteet auton alla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja itkonen, 13.11.2007.

  1. itkonen

    itkonen 3rd gear

    Noita rasvanippoja on jokunen jo metsästetty esiin, mutta tuskin olen onnistunut jokaista hoksaamaan. Oliskohan tuommoisesta jotain "karttaa" johon olisi merkitty paikat joihin tarvii tuota rasvaprässiä tarjoilla. Tai muulla tavalla voidella?
     
  2. Softail_200

    Softail_200 1st gear

    Ei kait noita muualla ole kuin etuakseliston nivelissä ja kardaaneissa. Ite ainakaan enempää löytänyt.
    Apusimpukan yksi nippa saattaa olla niin pahassa paikassa ettei ainakaan perinteisellä letkumallisella prässinpäällä juurikaan ole asiaa pruuttailuun.
     
  3. itkonen

    itkonen 3rd gear

    Apusimpukasta en ole hokannutkaan katsoa. Kytkimestä kyllä yhden löysin. Missähän kardaanissa on nipat..... :oops:
     
  4. SököMotors

    SököMotors 3rd gear

    Rasvanippa kytkimessä??

    Kardaanin ristikoista todennäköisesti löytyy nipat.
     
  5. Softail_200

    Softail_200 1st gear

    Kardaanien "liu'ussa" on ainakin nipat.

    Mitäs jos sen kytkimen nippa onkin järjestelmän ilmausruuvi, että näin :rotfl:
     
  6. itkonen

    itkonen 3rd gear

    Noh noh, ei ole ilmausruuvi. :soosoo: Otin silmän käteen ja tutkin hankkimani kirjat kunnolla. Chiltonin rutine maintenance osiossa oli kuin olikin kartta selityksineen noista. Kytkimessä on rasvanippa jonka voitelu kuuluu samaan ohjelmaan kuin muidenkin. 4-vetosessa ei ole kardaanissa eikä sen liussa myöskään nippaa. Etukardaanissa kyllä mutta ei takana. Takatuupparissa kartan mukaan sellaisetkin on. Aika monta kaiken kaikkiaan oli noita pikku nippeleitä, mutta onpahan nyt käyty kaikki läpi. Jospa menis talven yli paremmin. :D
     

Kerro tästä muillekin!