Kaaharinainen ajoi kahden pikkutytön yli nissanilla.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja köyhä, 4.8.2010.

  1. köyhä

    köyhä 3rd gear

  2. 370

    370 Gearhead

    Missä ja miten?
     
  3. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Törmäys sattui , kun henkilöauto lähti ohittamaan suojatien eteen pysähtynyttä rekkaa viereisellä kaistalla.


    Kuljettaja oli tapahtuneesta niin järkyttynyt, että paikalle hälytettiin kriisiapua.
     
  4. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Joo, ilmiselvästi rekkakuski oli rikollinen (ainahan ne on) ja päälleajaja oli uhri. Tämähän on ihan selvää, koska päälleajaja ajoi nissanilla ja oli/on nainen, niin ilmiselvästi uhri. Ei muuta ko päälleajajalle terapiaa, ja jos mahd, niin vielä jotain yhteiskunnan tukirahoja.


    Kuvitella voi otsikot jos tyttöjen päälle olisi tullut, vaikka vain alle kävelynopeutta, vanha amerikkalaisauto...

    Piiskaa tuolle otsikon tapahtuman naiskuljettajalle ja takaasi autokouluun. Suojatien eteen pysähtynyttä ajoneuvoa ei saa ohittaa.
     
  5. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    joskus kun tää audi hässäkkä oli kuumimmillaan kun se ajo niitten pikkusten päälle stadissa niin koko kansahan vaati siltä tyyliin päätä irrotettavaks..ku oli vielä kaahari leffa hanskalokerossa..

    me seurattiin samalla viikolla porvoossa erästä suojatietä minkä eteen oli auto jätetty parkkiin.. 176 autoa ajoi siitä ohi pysähtymättä. joukossa 1 poliisi autokin. vasta 177 auto mikä oli taksi pysähtyi siihen.

    mitä tämä kertoo..sen että kovasti huudellaan mut välillä sitä saattaa itekkin mokata vaikka pitäskin pysähtyä...

    Itse ajanu paljon kuorma autoa ja rekkaa stadin alueella niin en oo oikeen uskaltanu pysähtyä tilaa antamaan. just ton takia ku helposti ajetaa viereistä kaistaa ohi ja ku o vielä täydellinen näköeste niin siinä helposti ajaa vierustalta kaveri porukan yli. pari kertaa meinannut käydä.

    pikku autolla se on paljon selvempää ku viereistä kaistaa ajava näkee kans et pysähdyt antamaan tilaa tien ylittäjille..mut rekalla ku hiljennät vähänkin takaalta kyl pistetää heti vilkkua vasuriin kun on niin hiton kiire kaikkilla.
     
  6. Maria

    Maria 1st gear

    Iltapulu oli muuten vahingossa julkaissut Audista sellaisen kuvan missä näky rekisterikilpi ja oli sit kuski saanu aikamonta tappouhkausta jne.
    Mutta joo, kyllä hiukan pitäis miettii muitakin tielläliikkujia kuin itseään.
     
  7. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    fidun nissanisti :lol:
     
  8. mrs.wedge

    mrs.wedge 1st gear

    Terveen järjen käyttöhän on kielletty liikenteessä perkele :mad:
    Eihän sitä aina itekkään se kaikista mallikelposin kuski oo mutta yleensä tulee noi suojatiet kateltua, jännä nähä paljonko sattuu taas vahinkoja kun koulut alkaa, muutenki ollu aika tapaturma altis kesä.
     
  9. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Miksi loppien pitää niillä alitehoosilla tissaniilla esittää aina koulun eres? tykkääkö flikat tuallaasista toholoosta jokka ajatteloo vaa ittiänsä? Täälä on ollu jo liikaa likeltäpiti tilantehia kouluje erustoolla. Ottakaa taas järkikätehe liikentehes ku ne koulut alakaa pian, ja ekaluakkalaasilla ei oo yhtää kuusaa mihinkä ne menöö. Ei muuta. :poff:
     
  10. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    OT:
    Ihme salakielt sull, jos mä yritän puhhu turlku, niin ymmärrätänkös me toissi ??? Minkä takia muute Lauri Tähkäpä muutt Turkkuse sielt notta landiast muutti ? Pitäiskö meirä puhhu vaa sellai ett kaik ymmärttä ?
     
  11. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    JA TAAS VITUI PITI MAINITA ETK YSESSÄ OLINISSANI !! !# !11

    :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
     
  12. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    WAT ? Kerrankin joku muu ett jenkki teki sitä ja tätä !!!
     
  13. Ahis

    Ahis Gearhead

    Nii just!!7!6!!2
     
  14. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    ^ironista, eikö?
     
  15. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Anteeksi vaa jos en oo kiriakiältä opetellu. Enkä muute opettele.
     
  16. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Mun puolesta voitte puhua vaikka ranskaa, kunhan ette käytä "ketä" sanaa väärin. :rotfl:

    Jaa, nii. Kyllä siinä varmasti herkempi ihminen järkyttyy jos pikkutyttöjen yli ajelee. :eek:
    Mutta voihan ne tytötkin tietysti vähän järkyttyä. :eek:
     
  17. 19Ford59

    19Ford59 Gearhead

    Ajeltiin tuosta tapahtumapaikasta ohi juuri kun siinä oli tilanne päällä.
    Kuorma-auto ei ollut varsinaisesti pysähtynyt suojatien eteen vaan oli kääntymässä oikealle, samalle tielle jota pitkin Nissani oli tullut vasemmalta. Kuorma-auto siis odotteli kolmion takana tielle pääsyä ja samalla peitti näkyvyyden tuon suojatien alkuun josta lapset olivat suojatielle menossa. Suojatien kohdalla on vain yksi kaista.
    Melko kovaa oli osunut kun oli vanhemmasta Micrasta tuulilasi irronnut yläkulmasta ja taittunut sisään. Tuossa lähikorjaamon pihassa Micra nyt seisoo ja ilmeisesti odottelee korjaamolle pääsyä.
     
  18. bdr529

    bdr529 1st gear

    Aika mielenkiintoisesti on tämäkin juttu sitten yksinkertaistettu eri medioissa. Kai se on helpompi vetää lööppejä ja otsikoita kun on sormella osoitettavissa helppo syyllinen johon lukijat saavat kahvipöydän ääressä osoittaa vihansa ja purkaa pahaa oloaan. Ikävää vaan että poliitikot menevät näihin raivokampanjoihin heti mukaan ennen tutkinnan valmistumista ja alkavat lupailla helpoksi ratkaisuksi monimutkaisempia sääntöjä.
     

Kerro tästä muillekin!