kaarien tekijää turun lähistöltä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Jza, 8.8.2010.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Nyt tarttis ottaa työn alle tuon kiihdyttimen kaaret. Eli tommoisen SG-luokan Dusterin ohjaamosta on kyse.
    Ukko kun ei mahdu sinne sisään, ja kaupaksikaan ei kerran mene, niin tehdään sitten siitä sopiva. Nyt autossa on normi ristikot oven kohdalla, pääkaari siinä b-pilarin kohdalla ja jotain pro -tyyppiseen kehikkoon viittaavaa penkin ympärillä. Se kehikko on vaan mulle auttamatta liian pieni, niin tarttis laittaa lihoiksi ja tehdä ajoasennosta ns. takapyörän päällä makaava.

    No, ongelmana on että en oo noita tehnyt ennen, enkä taida alkaa tuohon vehkeeseen opettelemaankaan. Eikä kyllä ole sen paremmin paikkaa tai vehkeitäkään, niin joku muu vois ottaa homman työn alle ;-)

    Operaatio voi olla hivenen haastava (ahdasta) ja varmaan joutuu katon leikkaamaan pois päältä, että mahtuu työskentelemään. Samaten takapyörän kaaresta pitänee ehkä vähän sipaista, että kehikosta tulee tarpeeksi iso. Korin ja muiden takas fiksaukset teen kyllä itte, että niistä ei tartte huolehtia, kunhan vaan ei oo tuhannen palasiksi revitty. Eli käytännössä kyse olisi parin putken pätkimisestä ja taivuttamisesta niin, että kuskille tulee pääkaaren alle ja taakse "makaava kehikko".

    Onkos raadilla heittää ehdotuksia, että kuka osais, viittis ja kerkeis tekemään? Mielellään vielä tästä lähistöltä ettei tarttis hirveesti autoo roudata ympäri maailmaa. Tai saa tohon pihaankin tulla toki duunaamaan, jos haluaa :D
    Yks vihreetä näyttänyt tekijä olis jo tiedossa, mutta hällä lienee nyt kesällä vähän muita kiireitä, eikä asu ihan lähelläkään...

    Kiitosta etukäteen! :D
     
  2. Rytari

    Rytari Gearhead

    offipalstalta kopioitu teksti, "lähellä" on sitte suhteellinen käsite


    Turvakaaria..
    Elikkäs kaikki toimitustavat onnistuu tee-se-itse sarjasta aina avaimet käteen periaatteella..
    Soita ja kysy lisää.
    Miikka Kaskinen
    0400 643334

    Tuusulassa sulan teollisuusalueella ilmeisesti
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    Uppista!

    ^ kysellään mahdollisesti tuoltakin, ja myös kiitosta valiant65:lle vinkistä, mutta koitetaan nyt vielä kerta jos vaikka löytyis ihan nurkalta tekijää ;-)
     
  4. guru

    guru Gearhead

    noi mites tossa allekirjotuksessa?
     

Kerro tästä muillekin!