Kääk..mistä uudet renkaat ???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja kime, 17.2.2003.

  1. kime

    kime 1st gear

    Ruotsin puolelta haaparannalta tilasin kun ei ollu varastossa, KM däckservice puh. 99046922-13177 mutta luulisin että suomenpuoleltaki voi jostain tilata.
     
  2. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Joo, nyt löyty! Yks äijä roudaa renkaita saksasta tuontiautojen mukana... nyt on volvossa 265/50 takapallot ja hyvältä näyttää!
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    minkä merkkiset nuo saksantuonti kumit on?
     
  4. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Se ukko oli tuonu sekä BF:ää, että jotain RADIAL merkkistä... yllätys yllätys BF:t oli jo myyty ja mä sain ne ratiaalit. Mutta ihan mustat ja pyöreet ne on ja ihan jees ajaa... ja pitää hyvin kiihdytellessä.

    Jos tollasii renkaita kaipaa ni Ke-Pö:ssä on sillä rengaskauppiaalla ilmotus.
     
  5. herrakani

    herrakani 1st gear

    Asko Hahto ainakin tuo siihen kehäkolmosen esson lähelle. Mikäs se mesta onkaan, toinoinnii. Tuomarinkylä? Ei. just eneen lentokentän risteystä se esso, kun tulee lännestä. Samasta risteyksestä mäen päälle. Ostin suhtedulliset talvirenkaat sieltä ainakin.
     
  6. HornetRWB

    HornetRWB Gearhead

    Mitä niin ihmeellistä noissa BFG:ssä on? Mä olen käyttänyt sekä niitä, että Coopereita. Cooperit on aivan vastaavat renkaat kun BFG:t, saatavuus huomattavasti parempi ja hinnaltaankin halvemmat.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: HornetRWB 2003-07-04 12:35 ]</font>
     
  7. herrakani

    herrakani 1st gear

    Jos ne on katu-uskottavammat?
     
  8. HornetRWB

    HornetRWB Gearhead

    Piruvie, tuota en tullut ajatelleeksi! :wink:
     
  9. kime

    kime 1st gear

    jaa mitä sitten tarkoitetaan katu uskottavuudella? minusta nuo cooprin cobrat on näyttävän näköiset ja ajettavuuskin on parempi kuin BFG:n. tosin en ole päässy ajaan uusilla BFG:n renkailla.
     
  10. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Niillä halpis BFG:llä (radial T/A) ei kyl mitää ihmeellistä saavuteta, mut kait ne beeäffät on sit merkkinä "uskottavat" ku niitten mallistosta löytyy niitä parmpiakin kumeja, esim comp T/A:n eri versiot ja vaikka ne drag radiaalit, mitä ei joltain cooperilta löydy.
     

Kerro tästä muillekin!