Kärcher 330

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja musta pässi, 10.5.2022 klo 15:31.

 1. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  No nyt sitten rupes vuotaan aatamin aikuinen kärcher suuttimen juuresta. Purin ja hölmöyksissäni painasin liipasinta. Siinon sen suihkuputken päässä messinkinen suutin joka lensi läheiseen metikköön. Semmosta nyt mistään saa mutta sopiva putki kelpais. Se on siis kahvassa kii painamalla jousta vasten ja kiertämällä 90 astetta. Uuden K4 compactin putki ei käy. Se t-osa päässä on erilainen. Se minun pohjassa oleva tunnistetarra on kulunu olemattomiiin ettei tarkkaa tyyppiä löydä. Tosson sivulla 39 numero sille. Niille ketkä ei jaksa kattoa ni se orkkis putki on 9.011-181.0
  330M pesuri on sama mutta pyörillä. Mikä vaan siihen kävis ni tietoa vastaan otetaan tai paska pesuri josta saan putken tai vaikka sen suuttimen voitais ostaa. Joo, tiedän että vois ostaa uuden mut toi on ehjä ja uudet kärcherit halvat ei kestä mitään.

  https://www.libble.de/karcher-k-330-m/p/375885/?page=0039
   

Kerro tästä muillekin!