Käsijarruvaijerien teettäminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja minorv8, 13.8.2007.

 1. minorv8

  minorv8 Gearhead

  Onko kellään tietoa missä sais Helsingin alueella puristettua vaijereihin uudet kikkareet päihin ? Vanhat ovat saaneet vähän lämpöä ja tarvis vaihtaa uusiin. Valmiina ei löydy sopivia.
   
 2. the slut

  the slut 1st gear

  uskoisin veneliikkeen olevan oikea osoite,
   
 3. 4d sedan

  4d sedan Double Gearhead

  Tein omaan kiesiin sillain että uutta 4mm vaijeria ja kuorta Turun jarruosasta muutma metri ja klumpit 8mm Fe umpitangosta n. 10mm pitkät. Tangonpätkiin 4mm reiät joista vaijeri läpi muutaman millin ja sitten vaan migillä nippuun. Hyvin on toiminut. Viime leimalla seisontajarrun ja käyttöjarrun ero taka-akselilla 0%.
  Beat that! :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!