Käteviä laatikoita vaikkapa pulttien ja muttereiden säilytykseen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja WBBC, 31.3.2016.

 1. WBBC

  WBBC Double Gearhead

 2. voittol

  voittol 2nd gear

  Astetta paria keposempia looria hankin paikallisesta prismasta, niitä muovisia joissa irtokarkkia tulee kauppaan , hinta 0 euroo .
   
 3. max

  max Double Gearhead

  Varustelekasta tosiaan löytyy käteviä varusteita joka päiväiseen elämään.Hyvänä esimerkkinä vaikkapa kaasunaamari ja selviytysmis pakkaus.
  Kolmas maailmansota kun on jo ihan ovella,niin tota voi sitten myös hyödyntää, kun tosi toimet koittaa!!
   
  Muokattu: 17.4.2016
 4. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead


  Ny tullut miettineeksi, et ois pitäny sittenkin tarjota niistä kaasunaamareista vaikka vanhoja olivatkin, mutta 10c kpl hinta ei ois ollut paha vaikka uudet suodattimet ja sovittimet ois joutunu hommaamaan

  Itelle ja perheelle jättäny ne muutaman uudemman ja sit halvalla myyny tutuille loppuja, et on mahdollisuus selvitä kun suomen ilmanlaatua rikastetaan kaasulla
   
 5. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  ostin muutaman nassen silloin kun olivat 5e laukkuineen.

  ja paljon paljon muutakin jännää roinaa on sieltä lekasta tullut vuosien saatossa hankittua.

  paljon vaatteita ja leirintä yms varustetta.

  ja autoon työkalu ja sekalaisiin tarvikesäilytyksiin oon niitä peltisiä ammuslaatikoitakin ostellut. ompa myös lähes alkuperäisessäkin käytöössä pari niistä, eri kaliiberille tosin.. yhdessä on vanhoja ilotulitteita jokka jääneet uudestavuodesta..

  eräälle tutulle joskus aikoinaan ostin sieltä useammat kuluneet nahkavyöt että hän saa tehtyä esim prätkien varustelaukkujen kiinnityksiä niillä. ja akkujen kiinnikkeinä niitä käytetty myös.

  pitääpä tässä illanmittaan käydäkkin taas katsomassa pitkästä aikaa mitä heen nettisivuilla on tarjolla.
  ------------

  ja noita tyhjiä karkkilaatikoitakin on itselle haettu kaupasta useempi kymmenen..ilmaiseksi kun saa.. erinomaisia epämääräisen sälän säilytykseen. etenkin kun saa sinne kannen alle pölyltä vedeltä ja jyrsijöiltä jne suojaan. voisihan niitä taas pinon ottaa kun seuraavan kerran näkee jonkun candykingin hyllyntäyttäjän toimessaan.
   
 6. max

  max Double Gearhead

  Sen verran vielä kaasunaamarista kun siitä nyt oli puhetta,että onhan sille muutakin käyttöä ennenkuin alkaa tämä "Viimeinen Taisto"

  Lähinnä tuli mieleen intervalliharjoittelu ja tietysti vaihtoehtoseksi.
   

Kerro tästä muillekin!