Käykö päinsä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 18.3.2003.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Voinko laittaa 165 60 kumit eteen ja 155 70 kumit taakse yhtäaikaa
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  et. tai jos voit ni mee ihmeessä mc larenille hommiin hehee...
   
 3. Arto65FB

  Arto65FB 1st gear

  Olis kyl enemmän Ameriikassa kysyntää, siellä kun on vain 5 mekatsua huoltamassa. F1:ssähän niitä on niin, että päät yhteen kolisee.

  Mutta asiaan, ensireaktio oli, että ei varmaan, mutta en kyllä löytänyt LM päätöksestä kohdasta Vanteiden ja renkaiden muutokset kieltävää mainintaa. Ettei vaan oltaisi jotain ratakaksseiskaa muuttamassa liikennevalolähtöihin?
   
 4. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  No miksei voisi? Onhan maailma täynnä autoja joissa on erikokoiset gummit etu- ja taka-akselilla, pääasia että samalla akselilla on vain yhtä kokoa eikä ole rätti- ja vyörenkaita sekaisin...

  Ja tietysti vaikutaa se mitä lukee rekisteriotteessa, jos eroaa riittävästi (tai siis liikaa) niistä arvoista niin tarvii muutoskatsastaa.
   

Kerro tästä muillekin!