Käynti häiriöitä 4.6:ssa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja NYT-18, 17.7.2013.

  1. NYT-18

    NYT-18 1st gear

    Tuli vm-92 crown victoriaan mielenkiintoinen käynti häiriö. Kylmänä ja viileässä säässä toimii hyvin mutta kun lämpiää ja varsinkin jos on lämmin sää alkaa kone pätkimään. Polttaa pakoputkessa ja samalla sekoaa vaihdelaatikkokin. Vaihtaa huonosti pienemmälle ja heti takaisin isolle vaihteelle. monesti auttaa kun pudottaa tyhjäkäynnille tai polkaisee reilummin kaasua. Vikakoodit ilmottaa liian laihaa seosta vasemmalla puolella ja fuel pump circuit open to PCM ?
    Oisko jollakin apuja moiseen ongelmaan?
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    No sinuna vaihtasin etummaiset happitunnistimet keskenään ja katsoisin vaihtuuko vikakoodi puolelta toiselle.Tosin tollasen kapeekaistalambdan voi testata ihan kaasutoholla.Voltagemittari millivolttiasteikolle ja lieskaa perseeseen.Pitää tulla liekin asennosta riippuen jotain karkeesti arvioiden 100-600 millivoltin väliltä.
     
  3. NYT-18

    NYT-18 1st gear

    Kiitosta vinkistä, pitää testata kunhan saa happianturit irroiteltua, tuntuu olevan ihan napakasti kiinni...
     

Kerro tästä muillekin!