Käyttis fleetsiden raplaamista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja teemus, 11.9.2016.

  1. teemus

    teemus 1st gear

    Moro moro!
    [​IMG]

    Vihdoin sain aikaseksi esitellä vähän omaakin prokkista täälä ja kerron pintapuolisesti mitä on tullu tehtyä. Elikä eletään herran vuotta 2014 (muistaakseni), tuli laitettua hetken mielijohteesta ensimmäinen jenkki laviska josta oon haaveillu jo vuosia.

    Kyseinen raatovankkuri tuli mulle vaihtokaupassa Iisalmesta ja alkuun näytti ihan ok kuntoselta ja kova peltiseltä. Auto pelitti moitteetta aina 2015 kevääseen saakka jollaoin koitti muutto takas pohjoseen. Yhtenä iltana pimeää mietin hiljaa mielessäni sitte että mitähän tuolle tekis,myiskö pois vai pitäskö ittelä. Jälkimmäinen vaihtoehto tuntui miehleisemmältä vaikkakin tiesin että jotaki sille häätyy tehjä.
     
    Muokattu: 11.9.2016
  2. teemus

    teemus 1st gear

    Purkuvaiheen kuvat on kaikki mystisesti hävöksissä mutta yritän sepustaa mitä on tehty.
    Iha ekaks aloin kuorimaan kaikki irtoavat pellit irti,lava,lokasuojat,ovet jne. [​IMG]
    takarunko paljaaksi puhallukseen,yllätys yllätys ei ollu ees mahottoman mätö,muutamalla paikalla selvis.
     
  3. teemus

    teemus 1st gear

    Jostaki syystä kuvat ei kaikki halua näkyä mutta koitama pärjätä ilman. Rungon puhalluksen teetätin kaverilla siis jolla on vehkeet siihen hommaan ja samalla sielä sitte kävin ite värittämässä temacoatilla rungon mustaksi.

    http://kuvapilvi.fi/k/yPtg.jpg

    nonii ja sit auto takasi kotia ja seuraavana tankki ja taka-akseli hifistelyn aiheeksi.

    http://kuvapilvi.fi/k/yPtf.jpeg

    Ostin itelle tommosen pikkusen hiekkapuhalluskannun mallia kärkkäinen ja sillä pöhhäyttelin tankin ja akselin. Tankki kärsi pieniä vaurioita puhalluksessa ja tuli parit reiät pohjaan. Motonetstä kemiallista metallia paksu kerros ja samaista maalia millä rungonkin maalasin ja siihen vielä massaa ronskilla käellä ja on pitäny aineet sisällä.
     
  4. teemus

    teemus 1st gear

    Seuraavaksi aloin kasaamaan akselia paikallee ja tilailee osia. Jarrut uusin putkineen ja vaijereineen kaikkineen,iskarit tuli uuet ja polttoainelinjat ja tankkipumpun laiton uuet. Siinä se talvi vierähti kasatessa ja käyntiin sahatessa ja kyllähä se lopulta lähtikin ko tarpeeks paljon pisti uusia putkia ja letkuja:) First startista tuli otettua videomateriaaliakin mutta puhelimen hajottua sekin on tiessään.


    http://kuvapilvi.fi/k/yPtD.jpeg

    http://kuvapilvi.fi/k/yPt0.jpg
     
  5. teemus

    teemus 1st gear

    Pellihommista kirjottelen myöhemmässä vaiheessa kuha kerkeää ja jos sais pari kuvaaki kaveriks. Kyselkää,ihmetelkää,kommentoikaa ja vinkkejä saapi antaa o_O
     
  6. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

    Minkäkokoisella kompuralla pyörität tota hiekkapuhalluspalloa?
     
  7. teemus

    teemus 1st gear

    Säiliön tilaavuus 140l ja moottorin koko vajaa 4kw. Tuottoa tais olla viitisen sattaa litraa/min. Ei kylläkää ihan riitä ilma että n.10 min puhalluksen jälkee joutuu oottaa hetken että lataa taas täytee
     
  8. speedy

    speedy Double Gearhead

    Hyvältä näyttää! mutta älä laita alustamassaa mihinkään :) Ainoastaan kotelorakenteisiin suojaus.
     
  9. teemus

    teemus 1st gear

    Juu näin oli tarkotus että sitte kun helmat tulee tänne asti nii sinne sisäpuolelle sitä kotelosuoja ainetta laittasin
     
  10. teemus

    teemus 1st gear

    Nonii tätäkin kerkesin taas pitkästäaikaa edistämään osien tultua ja reissutöien loputtua. UUet helmat saapu vihdoin,kiitos south westille. Pientä muokkausta lukuun ottamatta nehä istahti paikallee[​IMG]

    kuvassa hytin kulma vielä keskissä.

    Yks kyssäri aiheesta ni kannatteko jättää tuo musta maali pohjamaalin alle? Kun osa on sitä mieltä että kannattis poistaa ja toiset taas ei mutta onko jollaki kokemusta aiheesta?

    Ja keekeshän sitä jo pohjatöitäkin alottelemaan ja alkaa olemaa ne hetket käsillä että pitäis väri päättää. Ehdotuksia saa laittaa,semmonen väri kuitenki tulee mikä passais sitte kromin kans yhteeo_O
     
  11. Jape105

    Jape105 Gearhead

    Semmonen sääntö on ollu et jos toi uuden pellin musta väri lähtee tinnerillä pois sitä ei saa jättää sinne alle. muuten mattaus ja pohjamaalaus.
     
  12. Fleet91

    Fleet91 1st gear

    Ompa jääny vähä unholaan päivittää tätäki hommaa,auto kyllä on etistyny jo melkeen liikenteesee asti:odoops: auto sai uuen värin pintaa tuossa parikuukautta sitte ja nyt pitäs hiplailla vielä katsastus kuntoon.

    Ps.jos jollaki on etupuskuri (krominen) jääny ylimääräseks ni tarjota saa:)
     
  13. Fleet91

    Fleet91 1st gear

    Ja nii,kuviaki laitan jahka ossaan puhelimella niitä laittaa:odroll:
     

Kerro tästä muillekin!