Kaik män (melkein)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja musta pässi, 27.10.2020.

  1. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Vaimon autosta octavia -04 se vanha koppain 1,6 bfq hävis viime viikolla lyhyet valot, pitkät ja takavalot (väläytys pitkille toimii ja parkkiasennossa parkit edessä ja takavalot rekisterivaloineen toimii), lämmityslaitteen puhallin hävis (climatronic, suunnan vaihto virtaukselle toimii), pyyhkimet ja töötti ei, etusähköikkunat ja pakkivalot toimii, takalasin lämmitin ja vilkut ei. Ekaks kiinnitin huomiota aamusella kuullessani asiasta vain valoihin joten luulin sen käännettävän valokytkimen uusimalla selviävän. Sepä nyt tuli ja eipä näköjään sillä selvinnyt ja nyt sitten kattelin että nuo moni muukin toiminto puuttuu. Virtalukosta starttaus ainakin toimii vaan olisko siinä kumminkin jottain feelua? Edellisenä iltana se pelas ja seuraavana aamuna kuulemma ja näköjään sitten ei. Isosti en enää tuota kyllä laittele tuo 29,- katkaisin alko olla jo niillä rajoilla. Jollain varmaan kokemusta kun noita paskoja yllättävänkin paljon myyty jostain syystä.
     
    Muokattu: 27.10.2020
  2. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    Normaalilta volkkarin virtalukon pohja vialta kuulostaa.
     
  3. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Vähän samaan olen päätynyt minäkin omissa päissäni. Haemma huomenissa uuven pohjan ja ihmetellään sitten sen jälestä tuliko kuntoon vai ei.
     
  4. Rannis

    Rannis 3rd gear

    -03 1.4 BCA-kone Golf teki aika sama ku meni virtalukonpohja, mut ei edes starttia pyörittäny. Kaks kerta meni pohja noin kk sisällä, vika löytyi startin piuhasta mikä oli lähes poikki.
     
  5. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Nonnii, sain haettua sen pohjan mutta vasta tänään sain koitettua paikoilleen. Eikä se mitä käy siihen virtalukkoon vaikka käy kyllä liittimeen. No se vanha oli kyllä vähän sulanut ja liitinkin hieman mutta kyllä se rupee pelaa kun uuden sopivan pohjan saa. Siinä vanhassa joka on original on vag varaosanumero jolla löytyy varmasti sopiva.
     
  6. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Lauantaina sain haettua ja sunnuntaina päälle oikean pohjan, kun oli itellä varaosanumeroita alkuperäiselle ja kahdelle tarvikeosalle. Nyt on kaikki niin kuin ennenkin. Paitti että joku hävittänyt puolet kiinnikeruuveista joilla kotelo rattiakselin päälle tulee. Suunnittelijalle siis käynyt virhe kun kestää vajaillakin.
     

Kerro tästä muillekin!