kaikki mielipiteet plymouth dusterista!!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Anonymous, 19.1.2005.

  1. Käkö

    Käkö Gearhead

    Joo ja Mopemanilta takapanelin niin siinähän se Demon sitten olis...
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ei mull oo kun takavalot ja niiden väliin tuleva paneeli '73 dart sportista. Mutta eipä sellastakaan ihan joka päivä vastaan oo tullut, etenkään tollasta takpaneelillista.
     
  3. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Jyy tämähän se oli ja noin lähellä vielä hyvä svetut.FY 1 Lemon Twist olisko ROCK.
     
  4. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

  5. jaketin

    jaketin Gearhead

    tuossa volarea laitoin tulille ja ajoin duunissa tuonne alakertaan pikkuaskareita varten.. komeat oli käyntiäänet :D jopa rakennuksessa muut työntekijätkin tulivat sanomaan, että onpa murinat :D

    sen hetken kun sitä siirtelin, niin tämä muoviosien nitinä ja natina oli jo nyt RIIPIVÄÄÄÄÄ........ saas nähdä miten paljon se tulee raivostuttamaan kesällä, -tana.... niin, alkoi taas kummasti tekee mieli sitä dusteria, siinä ei ole muovia tuota määrää sisällä.. mikäs oli viisain vaihto ehto? hankkia dusteri toimivalla vaikka 318 tekniikkalla, minkä heittäis volareen. taikka dusterin ilman tekniikkaa, johon sitten asentais volaren värmeet... huoliskohan kukaan tuota volarea ilman tekniikkaa??
     
  6. Kieku

    Kieku 1st gear

    Mä oon kanssa aina tykänny kovasti Dusterista. Ensin oli systerillä ja sitten broidilla sellaset. Ja joskus pääsin kuskiks. Ainoo miinus se kaksiovisuus :wink:
    Broidin autolle kävi vähän hassusti, pienet vesiliirrot kaiteidenvälillä, ja se oli pitkään projektina....... Myytiin eteenpäin projektina..... myytiin taas. Nyt olis kiva löytää, jos olis pelastettavissa/ kuinka hieno on nyt !
    Tuntuuko rekkari ACJ-42 tutulta, on ainakin ollut valkoinen !?!?
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    ai muka kasiovisuus on miinus... ei minusta, sehän on vain HIENO mutta jokaisella on omat mielipiteensä..... muuten olisko täällä just jonkun valmistuvan dusterin kuvia ja juttua.... voi porukka myös pistää tänne omien "tallien aarre" juttuja tai käyttiksenkin kuvia.... kuvia sisältä,,,.,.,koneestå ym :D :D :D by joona 14w duster FrEaK 8)
     
  8. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Saahan siitä tehtyä neliovisen jos on oikken näppärä. Kyllä takapenkille on mukavampi mennä neliovisessa autossa.
     
  9. Käkö

    Käkö Gearhead

    Ja jos on oikeen kätevä niin siitä saa loisteliaan 3-ovisen urheilufarmarin... :lol:
    Slantilla tietysti... :lol:
     
  10. mopster

    mopster Gearhead

    Mulla pitäis kesäks valmistuu, melkeen kolme vuotta on ollu telakalla rakentelun takia. Pitänee jokunen kuva ottaa joku päivä.

    Mopeman, onko sulla valtterissa takapenkki, vai onko takaovet "Just for show, not to go"? :lol:
     
  11. jaketin

    jaketin Gearhead

    four doors, no waiting...
     
  12. Käkö

    Käkö Gearhead

    Eiku siinä on oikee takapenkki ja takaovet jotka toimii, niinku katuautossa pitääkin, auto ilman takaovia on teeskentelyä... :lol:

    nimimerkillä: itse testannu ja hyväksi todennut...
     
  13. Dartblower

    Dartblower Gearhead

    Mul ei ole varaa ku 2 d coupeen, 4-ovinenhan oli kalliimpi tehtaaltalähtiessä kuin 2-ovinen, eikä oo saranoiden rasvaamista niin paljon............... :odroll: :odroll:
     
  14. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Ei tunnu löytyvän tätä FY 1 Lemon Twist,Dodgelta löytyy Top Banana mutta ei löydy mitään muutos taulukkoo näihin väreihin tiedusteltu SH ja Dupointilta.
    ps mattamusta ja pensseliliekit
     
  15. Lassi

    Lassi Gearhead

  16. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Tämä on suorastaan loistavaa tänään tuli SP-Automaaleilta Hyvinkäältä soitto ja sanoivat että paljonko laitetaan väriä :eek: ja eikun huomenna hakemaan rock rock.
     
  17. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Ja minä taas kun pitäis saada korjaus paloja helmoihin,oviin takakaariin,takalokasuojiin niin no muistaako kukaan sitä osoitetta mis oli noihin Moparin A,B,E jne noita pelti rämmäleitä kaupan.
     
  18. Käkö

    Käkö Gearhead

    Olix se tää: Leksands bilplåt ?
    JariV mainitsi tuon tuolla pyöränkaaria A-bodyyn-kyselyssä...
     
  19. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Kiitos kiitos,kun vielä löytyis ammeriikan sivut.Mulla oli ne mutta tää tähtisormi näpytti ne afosfääreihin.
     
  20. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Ei ole ei,takoo suorastapellistä mut ainoastaan Geeämmään.
     

Kerro tästä muillekin!