kaikki mielipiteet plymouth dusterista!!!!

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Anonymous, 19.1.2005.

 1. RAAKA

  RAAKA 1st gear

  No no hyvä BulletV8 hyvä nici.
  Vai Dusterit lähellä sydäntä,meinaatko hommata(sehän on varmaa)projekti vai ehjän Dusterin.
  En ole tyrkyttämässä eikä tarve myydä,mut JOS etsit ja on resusseja hommata jo nyt tai kesän aikana niin olis kyllä tiedossa yks pölyttäjä.
  -70 helppo projekti paljon jo tehty ja pisteosiltaan sanoisko et"näyttely"kunto.Uutta osaa jonkinverran rullaavana tai koneineen 6 tai 8 ja laatikot noihin paljon vaihtoehtoja varustuksiin.

  Tämä ei ole myynti-ilmoitus joten tää on tarkoitettu alkavalle harrastajalle joten JOS tää tulee myyntiin niin ilmoitan tämän sit myyntiosiossa.
   
 2. BulletV8

  BulletV8 1st gear

  Joo ainahan se valmis tulee pitemmänpäälle halvemmaks ku projekti. RAAKA jos tiedät Rokki:n Dusterin niin sitä tässä haaveilen :D se olisi unelma 8) mutta ei taida olla ihan varaa siihen... :oops:
   
 3. RAAKA

  RAAKA 1st gear

  Kyllä kyllä eikös se ollut nettiautossa myynnis.Niin halvemmaksi projekti vai valmisauto siinäpä kysymys.
  Eroja varmaan on ja paljon nois projekteissa jos ostaa jonku hylsyn jossa ei ole mitään pisteosaa ja siten rupee niitä metsästämään niin hintaa tulee ja rajusti.
   
 4. Robi

  Robi 1st gear

  linkki vanha..
   
 5. Mopar Madness

  Mopar Madness 3rd gear

 6. 340wedge

  340wedge 1st gear

 7. 440Magnum

  440Magnum 1st gear

  kaivellaan vanhoja juttuja :D Muistatko, että kauppasitko tätä Keltasessa-Pörssisä..?

  Kun itse juuri silloin etsiskelin kotteroa, ja bongasin kepöstä halvan '73 dart sport :eek: kerkesin jo useamman hetken miettiä, mutta eikö juuri SE lehti kadonnut jonnekin tuntemattomille teille, missä se ilmotus oli :mad: :mad: nakerti silloin, ja vielä enemmän nakertaa nyt kun jopa tiedän minkänäköinen kyseinen laite on :p
   
 8. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  E mä kaupannut sitä missään, vaan ostin sen varaosiks.
   
 9. 440Magnum

  440Magnum 1st gear

  aijaa... sori käsitin väärin :oops: olisikohan sitten ollut sen ilmo, jolta tuon ostit...? tai sit vaan joku toinen :p

  mutta onkos noita sportti-dartteja millane määrä suomes? mua se '73 piikkikeula ja dusterin koppa yhdistelmä vaan viehättää.. :wink:

  tuolla validart -keskustelussa tulikin mainittua jo se dusterin koppa ja '67 dartin keula :eek: pienessä kuvassa näin, myynti-ilmotuksen yhteydessä. Tietääkös kukaan tätä laitetta? onko kellää kuvia..? :wink: hyvältä seKIn näytti..
   
 10. niilo

  niilo 3rd gear

  toi dusteri rek.HP-103 on tällä hetkellä minun tallissa. ostin auton viime syksynä. oli päässy aika huonoon kuntoon hitsaus hommia on vielä pitkäksi aikaa.
   
 11. Mopar Madness

  Mopar Madness 3rd gear

  ei varmaankaan väritys oo enää toi amerikanlippu?saattoi kyllä lieksassa ollessaan saada keltaisen värin tai sit keltainen oli eri dusteri,nuita ku joskus oli täällä useampia.nykyään ei taida löytyä enää yhtään :x
   
 12. BulletV8

  BulletV8 1st gear

  Noniin lisää kuvia ja juttuja valmistuvista ja valmiistakin Dustereista :rotfl: jotkut noista edellisistä (ensimmäisten sivujen) linkit ei enää toimi :cry: että uutta kehiin! :D
   
 13. niilo

  niilo 3rd gear

  kyllä se keltainen on.mutta on päässyt niin pahasti kukkimaan, että täytyy maalata koko auto uudestaan kun saan ensin hitsattua pellit kuntoon.täytyy katella kun vanhoja maaleja hion pois, että näkyykö siellä keltaisen alla noita vanhoja maalauksia.
   
 14. ilu100

  ilu100 3rd gear

  Kyllä se on vanha "lippu" auto.Mäkkelin pojista yks sen rakensi ja maalasi joskus 86-87.
   
 15. ValluRaivo

  ValluRaivo Gearhead

 16. ipe

  ipe Gearhead

 17. Ck

  Ck Gearhead

 18. mopster

  mopster Gearhead

  Jahas, autoon on ilmestyny pro-skuuppi ja centerlinet. Kummasti se muuttuu auton luonne noinkin "pienillä" muutoksilla, ja ainakin minusta hienompaan suuntaan. Autohan on nyt ainakin kaks senkuntia nopeemman näkönen :D
  Näyttäs muuten olevan keula aikas matalalla, mitkä sarjat sulla on, ja raapiiko kiinni joka töyssyyn?

  Tossa on tuore videopätkä missä on mun dusteri mukana.
  http://cruisingnight.mpoli.fi/2006/laht ... -video.wmv
   
 19. Ck

  Ck Gearhead

  No jotkut paskat peltisarjat siellä on, kuskinpuolelta sai joskus kolhua, talvella oikaistu ja korjattu. Toiselta puolelta melko korkeella. Ja kun sitä keulaa madaltaa ja siellä on jäykät KONIt, niin ei siinä mitään joustoa enää oo, eli ei ota kiinni. :D Ja on se peitto kokonaan kusilaitua, en sitä alkuperästä raaskinu tärvellä.

  Kone on saanu myös talven ja kevään aikana vähän piristystä. Uutta nokkaa ja kannet pronssiohjuria, tuplajousia ja semmosia tuuninkeja.
  Ei sillä varmaan vielä kahta sekunttia pois saada mutta jos sais shifterin paikalleen niin sit :D

  Matalaa 14s tai jopa alle tavotellaan viikonloppuna jos saan siihen mennessä läjään ton moottorin.

  Ja toki penkeissä on uudet verhoilut niin kyl sillä taas kymppi tippu ajasta. 8)
   
 20. sherif

  sherif 1st gear

  Jepajee!!

  Nyt tuli sitten liityttyä Dusteri- Klubiin kun tuli tossa semmonen vm.-71 haettua. Tää on rullaava peli ja tarkotus ois varmaan tehdä tosta mun 360 aspenista elintenluovuttaja tähän projektiin. Hitsaamista löytyy ihan riittävästi ja erinäisiä osia joutuu metsästelemään. Tarvetta olis nyt ainakin maskille, konepellin saranoille, tuulilasille, kojetaululle ja puskureille. Saa kaupata mulle jos joltain löytyy. Kuinkas noita pelti korjausosia näihin löytyy? Taka lokarit on aika heikossa hapessa ja toinen paskamainen paikka on tuulilasin kehyksen alalaita, mikä on kuulemma näissä aikas yleinen vika.
  Auton rekkari on BL-113 ja se on ollu viimeks kilvissä -87. Ei kukaan satu muistaan kyseistä pirssiä aikasemmilta vuosilta? Ois kiva kuulla vähän historiasta :D

  Hitsailemisiin...
   

Kerro tästä muillekin!