Kaksi loukkaantui Asikkalassa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja slant six, 20.8.2016.

  1. slant six

    slant six Gearhead

    Mitä on tapahtunut Vesivehmaan kisoissa? Uutinen on MTV:n sivuilla.
     
  2. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

  3. Bukero

    Bukero Gearhead

    antoivatkohan vaan palaa vielä maalin jälkeen. kaikki loppuu aikanaan...myös rata. (kiitotie)
     
  4. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Omituista?... Eikö kumpikaan halunnu ekana löysätä kaasua...
     
  5. pile

    pile Gearhead

    Olisko ajaneet epähuomiossa mailin matkaa.
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Hengissä selvisivät ilmeisesti.
    http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2295426

    Onneksi siellä oli henkilökuntaa riittävästi!
     
  7. jknR

    jknR Gearhead

    Lähdössä tais olla Gran Torino ja Camaro. Itse en nähnyt mitä kävi kun oltiin just kävelemässä varikkoa kohti. Huhujen mukaan olivat osuneet yhteen jarrualueella ja ajautuneet ulos radalta. Torino oli pysynyt pyörillään, Camaro ei. Molemmat kuskit olivat olleet tajuissaan kun olivat lähteneet kuskaamaan sairaalaan.
     
  8. XJR

    XJR 3rd gear

    Järjestäjän ohjeet testaajille.

    " Jarruta heti maalin jälkeen ja pudota vauhti sellaiseksi että voit poistua radalta turvallisesti.

    Jarrutusalueella sinun on varottava lähtökaveria esim. oikealla radalla ajaessasi et saa kääntyä vasemmalle paluutielle, ennen kuin vasemman radan kuljettaja on kääntynyt paluutielle. Näin varmistetaan ettei tulee päälleajoa. Paluutiellä on 30 km/h nopeusrajoitus. Ajosuorituksen jälkeen palaa omalle varikkopaikallesi tarkistaaksesi, että kaikki on ajoneuvossa kunnossa ja sen jälkeen seuraavaan testiyritykseen. Vältä ajamista liian kuumalla moottorilla tai vaihteistolla."
     
  9. Patsi

    Patsi 3rd gear

    Oi voi.. Toivottavasti olivat ottaneet erillisen vakuutuksen radalle ajoon. Käsittääkseni muuten vakuutusyhtiöstä on turha odottaa saavansa penniäkään.
     
  10. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Jep, mä olen se Torinon kanssa hölmöillyt. Ensiksi pahoittelut että ajot loppui tapahtuneen johdosta. Minä en joutunut sairaalaan, kuten uutisissa väitetään. Itse ajotapahtumasta, jahtasin etumatkan saanutta Camaroa rystyset valkoisena, enkä yhtään tajunnut, että maaliviiva oli jo ylitetty. Kun sitten tajusin että rata loppuu, niin vauhtia oli niin paljon ettei vauhti hidastunut riittävästi ennen hiekka-aluetta, auto meni pulkkana loppuun asti, päätyen päädyssä olevan rinteen pohjalle. Vauhtia ei ollut paljoa enää, auto valui pohjalla. Camarolle kävi pahemmin. Torinoni tuli hinausauton lavetilla kotipihaan, maski meni rikki, puskuri vääntyi, keula painui n. 5mm sisälle, konepelti ei mene kiinni. Vuoden 73 turvapuskuri oli apuna, että vauriot jäivät vähäisiksi Tunnen itseni idiootiksi, ja häpeä on suurin kolhuni. Toivottavasti Camarokuski toipuu. Sori vielä.
     
    Gary Grand, jaketin, beefeater ja 24 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  11. peltsi

    peltsi Gearhead

    vahinkoja sattuu ja niistä opitaan. Leukaa rintaan ja auto kuntoon.... Ens kesänä uudet karkelot.
     
    avogta-89 tykkää tästä.
  12. Bukero

    Bukero Gearhead

    oikean tiedon saaminen on aina ensiarvoisen tärkeää. peukut siitä. tämä on sitä "motorsporttia" eli kaikenlaista/mitätahansa voi sattua.
     
  13. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Mut miten se camaro tai sen ulosajo liittyi tohon sun suorituksen epäonnistumiseen?
     
  14. Weijari

    Weijari Gearhead

    Iso respecti tapahtumien kulun jakamisesta. En tiedä olisko itelläni pokka riittänyt, vai olisinko syyttänyt katkennut jarruputkea, penkin irtoamista tms.
     
    avogta-89 tykkää tästä.
  15. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Kyllä se hieman miestä vaatii, että myöntää olleensa hölmö.
    Ite kerran ihmettelin jopa alastarolla, että jokohan se maali on menny... Pitäisköhän ne maalit olla näissä katukisoissa meille alottelioille ja sokeille vähän selvemmin merkitty?

    Toipumisia Camaro kuskille.
     
    Muokattu: 20.8.2016
  16. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    hyvä ettei sulle käynyt pahemmin. toivotaan vielä camaro ukolle toipumisia.
     
  17. Bukero

    Bukero Gearhead

    aikoinaan 1/4 mailia ajaessani jo 90 luvulla mietin että noita maalimerkintöjä vois parantaa. joihinkin iskee vauhtisokeus tai on muuta ohjelmaa joko asiaan kuuluvaa tai kuulumatonta. kaikki tämä saa aikaan vaarallisen ilmiön eli "paikkatieto"heittää ja noissa nopeuksissa aika kuluu nopeasti. lisäksi vanhat lentokenttä radat on joskus aika pomppuisia ja ensikertalainen voi säikähtää jarrutuksessa.
     
  18. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Itsellä kun ekaa kertaa ajoin joskus vuosia sitten kadunmiehen päivillä alastarossa, maali oli todella kehnosti merkitty, ja ekalla vedolla havahduin siihen kun vaihtovalo syttyi kolmosella että oisko se jo tää matka tässä. Oletin maalin olevan merkitty sillain että sen vahingossakin huomaa, mutta tais olla jopa niin että sitä ei edes erikseen mainittu kuljettajapalaverissa.
     
  19. Bukero

    Bukero Gearhead

    mitään tolppia tai maali banderollejahan tuonne ei oikein voi laittaa mutta jotkut maasta ylöspäin nousevat ilmapallo tyyppiset tolpat ois turvalliset. noin niinkun ajatuksena
     
    Mikkis tykkää tästä.
  20. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Tai jotkut 3m x 2m yms kokoset ruutuliput. Ohut muovi yms salko ei isoja vahinkoja autoon tee. Ehkä maski yms menee rikki.
     
    68HT tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!