kampiakselin kokoja????

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Camino'79, 15.3.2007.

 1. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  eli onko oldsin 350:n ja 307:n kampiakselit samankokoiset? ja mistä löytää kampiakseleita kun en itse ole ainakaan esim. summitilta vielä onnistunut löytämään, että onko vika etsijässä vai eikö niitä tosiaan löydy niin helpolla?
   
 2. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Noi käy ristiin mutta limppujen painoissa voi olla jonkun gramman ero.
   
 3. RockHQ

  RockHQ 3rd gear

  Olds 307-330-350" saa uuden kampuran alkaen n. 2000€, mistään kiinailmiöistä parilla satkulla on toistaiseksi turha haaveilla.

  Pikkulohkoa saa kiusata aika tavalla ennen kuin se kampura on heikoin lenkki.

  JA noissa parin tonnin mutkaraudoissa saa varautua parin-kolmen kuukauden odotusaikaan pahimmillaan, kun tehdään yksittäistilauksina.
   
 4. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  joo en todellakaan aio ostaa 2000€ kampuraa ja eihän kampuraa heikkouden takia vaan käyttökelvottomuuden takia vaihdeta..ainakaan minun tapauksessani :-?
  on nimittäin tuossa kampurassa ihan hyvät lovet kauloissa ja kun sattuis olemaan "halpa" 307 tiedossa niin ajateln siitä ottaa jos vaan käyvät päikseen ... koneistaminen kun ei ole mitään halpaa lystiä niin tulisi halvemmaksi hommata vaikka se 307 ja otaa siitä kampura ja sitten vaan tasapainottaa se...
   

Kerro tästä muillekin!