Kangaspäällisteistä auton sähköjohtoa Suomesta?

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja AnHie65, 8.7.2020.

 1. AnHie65

  AnHie65 2nd gear

  Myyköhän kukaan Suomessa uusvanhaa kangaspäällisteistä (mutta sen alla muovipinnoitettua) värikoodattua sähköjohtoa, jos alkaisi uusimaan alkuperäisiä johtoja autosta tulevan talven aikana?

  AHi
   
 2. pe-le

  pe-le 1st gear

 3. Mörkö-74

  Mörkö-74 3rd gear

 4. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  RAL9005 tykkää tästä.
 5. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Rompetoreilla lienee myytävänä tai tilaa ulkomaan eläviltä. Kyllä entisöintikohteisiin sitä johtoa laitetaan tai sitte laittaen kangas irtosukka päälle.
   
 6. mikka

  mikka 2nd gear

 7. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  www.kangasjohto.fi ja sieltä kierrettyjä pareja ja niistä purkamaan. Silviisiin tein punaisen ja mustan parin avulla punamustat kaiutinjohdot tyyliin sopivina putkivahvarin ja ykssilmäisten kajareiden väliin.
   
 8. sepi-ukko

  sepi-ukko 3rd gear

 9. Miksi et tilaa 7-10 eri väriä kerralla amerikasta. Halpaa ja kun otat jokaista väriä esim. 30jalkaa, sillä tekee kyllä pitkälti sähköt. Näin minä teen ja pidän itselleni aina hyllyssä 8-10 eri väristä kangaspäällisteistä johtoa, vanhan tyylisiä päitä, jotka juotan kiinni ja sitten voi käyttää joko narua, kangasteippiä tai kutistesukkaa juotosten päällä, tai kangassukkaa. Lisäksi jenkeistä saa erikokoisilla rei-illä olevia kangas wireloomeja eli sukkia minkä sisään niitä johtoja voi pistää.

  Otan kontin +2vkon päästä, jos haluat otan läjän noita em. johtoja ja kangasloomeja.

  Aulis
  auliz@kotinet.com
   
 10. AnHie65

  AnHie65 2nd gear

  Laitoin emailia tulemaan..
  AHi
   

Kerro tästä muillekin!