Kantakortti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Ässä., 24.1.2019.

  1. julmajari

    julmajari Gearhead

    Miten kannattaa edetä? siinä valmiissa kyselylomakkeessa on pakollinen tieto rekisterinumero, soittajako on voittaja...
     
  2. Scuderia Gungko

    Scuderia Gungko 3rd gear

    Onpa monta hassua väitettä lyhyessä säikeessä...
     
  3. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Soitin suoraan Kansallisarkistoon kun Trafin rekisteristä ei autoa löytynyt.Annoin valmistenumeron ja lupasivat laittaa postissa tiedot.Puhelimessa eivät suostuneet kertomaan edes sitä että löytyykö autoa numerolla vai ei vaan sanoivat että postissa tulee tiedot.Pari viikkoa meni ja täydellinen historia kopsahti postilaatikkoon...maksoi muistaakseni n.15 euroa.
     
    isalmela ja 12345678910 tykkäävät tästä.
  4. electra1

    electra1 Gearhead

    Kun lähettää kansallisarkistoon netissä tietopyynnön niin siellä on lisätietoja-kohta johon olen laittanut valmistenumerot ja kaikki tiedossa olevat rek.tunnukset. Pystyvät sitten etsimään niillä kaikilla. Valmistenumerolla pystyy ilmeisesti etsimään vuodesta -73 alkaen. Viimeksi lähetin kyselyn 50-60 luvulla kilvistä tippuneesta autosta, mutta mitään tietoja ei löytynyt. Ei kai ole ollut rekisterissä sen jälkeen. Sen sijaan kahden eri paikkakunnan mobilistien arkistoista löytyi vanhempia kantakortteja, joista selvisi sikäläiset rek. tunnukset ja omistajat. Jokainen mobilistiyhdistys toki ottaa oman maksunsa.
     

Kerro tästä muillekin!