Katsastamattomalla autolla ajaminen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja rautasydän, 25.10.2011.

  1. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    ^Joskus duunissa yks kaveri sanoi että sillä oli lainassa sen jonkun kaverin auto ja se pysäytettiin vähän väliä kun se auton omistaja oli etsintäkuulutettu jostain rötöksistä
     
  2. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Nyt odotellaan pyörännapaa saapuvaksi, että sais auton leimakuntoon. Edelleen siis leimatta mennään ja tähän saakka on tuuri ollut suopea. Tosin tuntuu, etten ole poliisiautoja nähnyt koko pätkän ajalla kertaakaan :eek:
     
  3. nixon

    nixon 3rd gear

    Omien kokemuksien mukaan täällä pääkaupunkiseudulla pystyy ajelemaan katsastamattomalla aika vapaasti, koska poliiseja näkee erittäin harvoin eikä niitä vissiin kauheasti kiinnosta kilpien tarkastaminen tavallisen tylsännäköisestä autosta muun liikennemassan seassa. Illalla tai yöllä ei tietenkään kannata ajella, koska vähemmän liikennettä.

    Jos en tarvitsisi(toista) autoa muuhun kuin työmatkaan tai kaupassa käyntiin niin en todellakaan jaksaisi käydä katsastelemassa sitä vuosittain.
     
  4. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Kyllä multa kerran lähti helsingin keskustassa kilvet omegasta, kun oli käyttömaksu unohtunu maksaa ja oli oikeen viikon myöhässä. Oli kummasti poliiseilla aikaa ruuvata kilpiä irti :poff:
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Tossa taisi olla raskauttavana asian haarana toi käyttömaksun maksamattomuus. :rotfl:
     
  6. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    ^ jos autosta otetaan kilvet maksamattoman käyttömaksun takia ni mikäs muu siinä se raskauttava asianhaara olis? :eek:
     
  7. rane58

    rane58 Double Gearhead

    -Opel...? :poff:
     
  8. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    :eek: täytyykin alkaa varoo poliisia.. maksut on kyl maksettu ja leimaakin piisaa, mut tota en oo tullu ajatelleeks.
     
  9. Rzlli

    Rzlli 1st gear

    MEikää ne helsinkissä rankas Nissanin omistamisesta,kilivet läks vaikka oli leimaa 6kk jälejellä ja verot kunnossa. Auto oli kyllä jo saatanallisen ruma ja polliisi neijillä varmasti hilloviikot. Kuvasivat ja haukkuivat,jotain marmattivat että miten moinen paska edes on katsastettu :rotfl:
    Jyväskylässä kyseistä tapahtumaa pari viikkoa ennen oli poliisi huomattavasti suopeampi. SILLON oli verot rästissä. Tokaisin että olen kesälomalla ja postit mänee kotio Nurmijärvelle että enpä ole huomannut. Ehdotti että maksaisin ne ensitilassa,toinen partio voi moisesta sakottaa ja oottaa kilivet. Päästi mänemään tuost vua :eek:
     

Kerro tästä muillekin!