Katsastuksen suhtautuminen pakoputkiston cut offseihin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Jyrki R, 21.5.2022.

 1. Jyrki R

  Jyrki R Gearhead

  Onko tietoa, miten katsastus suhtautuu pakoputkiston sähkökäyttöisiin cut offseihin?
  Ei viitsisi mennä paikalle ne alla, jos tulee hylky ja uusintanäyttö. Mieluummin otan pois etukäteen ja palautan takaisin myöhemmin.
   
 2. LehtinenA

  LehtinenA 1st gear

  En usko että niistä mitään mutinoita tulee jos käyt jossain konttorilla missä on järkipäässä toimivia katsureita. Jos autossa on katalysaattori niin läpät oltava sen jälkeen ilmeisesti mut sul ei varmaan kattia siel oo?
   
 3. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Ja luulis kelpaavan, jos poistaa toiminnasta "ettei ole välittömästi käyttöön otettavissa" ja kirkkain silmin selittää että vain suljetulla alueella käytetään.
   

Kerro tästä muillekin!