Kattokaas rodipaavot tää!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja BRC1, 17.5.2007.

  1. BRC1

    BRC1 Gearhead

  2. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

  3. juulos

    juulos 3rd gear

    Nyt taidan olla hieman heikoilla, mutta sanokaas liittyyko Juha Kankkunen tähän autoon jollain lailla. Lopussa oli mainitty Valutyö Autio Oy. Edellisen työpaikan yhteydessä kävin tutkimassa toisenlaista valmistusmenetelmään eräälle osalle tuolla. Yrityksessä tehtiin (jos nyt oikein muistan) valamalla vanteen osia wanhaan autoon. tms. ja samassa yhteydessä mainittiin Juha Kankkunen.
    Olenkohan oikeilla jäljillä. Tuli nimittäin semmonen "deja vu" ilmiö takaraivoon tällä kohdalla.
     
  4. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Kankkusesta en tiedä, mut tossa Fordissa on alumiinivalupyörät, ootrattuna näyttävät aika aidoilta puupuolapyöriltä. Tässäpä muuten on rodi, jossa on todellakin jotakin uutta. :eek: Tuon kisavireisen neloskoneen sopivudesta rodiin en heti vakuuttunut, mut miksei... Mielenkiintosella tavalla käytetty alkuperäisiä Aakkosen teknisiä ratkaisuja, mutta sopivasti parannettuina. Helvetin hieno tarkemmin ajateltuna.
     
  5. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Jumankekkula! Alussa olin ihan 100% saletti, että homma oli tehty videota editoimalla ja lisäämällä asiaankuulumattomat äänet :soosoo: . Mutta eipä mitä. Onko tämä nyt sellainen sleepperi, mistä oli uusimmassa kasissakin juttua? Varmaan tukisukat ja kaikki. Erittäin tyylikäs toteutus IMHO.

    Tämä Mäkelän poika taitaa olla kohtalainen autointoilija, muistan kun nuorena kollina joskus 80-luvun lopulla olin Kemoralla katsomassa, kun hän ulkoilutti autojaan. Oli mm. B-ryhmän Lanciaa (näkyy nyt olevan myynnissä kokonaisedulliseen 430 k€ hintaan), F1:stä, BMW M1:stä ja ties mitä muuta mitä olen jo unohtanutkin.

    Hyvinkin voisin kuvitella että on jossain tekemisissä Kankkusen kanssa, mutta varmaa tietoa ei ole.
     
  6. J-peg

    J-peg Gearhead

    Olipa kyllä mielenkiintoinen. Itsekkin kummastelin noita vanteita. Hattua täytyy nostaa kyllä! Rakennettu sillain ettei ulkopuolinen ees huomaa mitään muunnellun.
     
  7. J-peg

    J-peg Gearhead

    Olihan tuolla kankkusen aikoinaan ajama Celica ja näytti niin kuin kankkunen olis yhdessä kuvassakin ollut.
     
  8. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Meinasin tuohon edelliseen viestiini laittaa, että olikohan ko. hemmolla jotain tekmsitä sen Kankun nopeusennätyksen (Bentleyllä jäällä Oulun edustalla) kanssa. Kuvasta päätellen tosiaankin näin on. Temarista varmaan luin asiasta.
     
  9. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Hienoa työtä kaikinpuolin 8)
    BDA näkyi istuvan oikein hyvin nokalle. Saattaa siinä joku tavan autoilija yllättyä kun tuolla polkaisee eteenpäin.
     
  10. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Tyylikäs toteutus moottorin väritystä myöten 8) . Vanteissakin menin halpaan... :oops: :rotfl: . Jos on noilla tehoilla katsastettu, MAT 10 points.
     
  11. homer

    homer Double Gearhead

    Joskus muinoin jossakin telkkariohjelmassa (ruutulippu???) oli juttua Kankkusen autoista ja kyllä Jussilla tuolloin oli tallissa hoppa (vuosimallia 1929?) BDA-koneella.
     
  12. janiluo

    janiluo Gearhead

  13. Antti P

    Antti P Gearhead

    Hieno!
     
  14. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Erityisesti tuo konehuone ilahdutti minua. Muutenkin tyylikäs toteutus. Jopa jonkin verran vanhoista autoista tajuavakin voi olla huomaamatta mitään "hämärää". Hieno!
     
  15. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Väkisin veti suuta hymyyn, hieno toteutus!
     
  16. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Käsittääkseni Kankkusen rodi, ja ompahan muuten erittäin tasokkaasti rakennettu :eek:
     
  17. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Siis kyllä nyt pitää sanoa että olen erittäin positiivisesti yllättänyt - erinomainen toteutus kaikenkaikkiaan! Tuosta kun saisi tehtyä jutun johonkin brittilehteen niin voisi kelvata...
     
  18. DeS

    DeS Gearhead

    Hippasen hieno laite :eek: ! Uskaltaa todellakin olla erilainen. 10 points!!
     
  19. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Mikä toi on?????? Baarin koneella ei aukea linkit. Vain yksi kuva näkyy mikä voisi olla melasniemi tai tuomioja, tai kuka tahansa hippikommari 60 luvulla.
    Onko toi nyt se Auto minkä puistolan teini on ostanut? Tule nyt vihdoin ulos kaapista ja kerro kaikille misä mennään? Jotain olet ostanut kun kuljetusapua ja mukana olevista osista olet täällä foorumilla kysellyt. Olet kussut niin rodipaavojen kuin pussihousujenkin muroihin. Ja tulet sitä atkamaan. Ei siin miid, mutta jtn sellaista hot wheels rodia sulta voisi odottaakin. Ei nelos mottia vaikka olis Iron Duke tai BDA. Sun autossa on V8 ja sillä voi ajaa kovaa myös kurveissa. Toisaalta sä olet niin hullu mottipää että ajaisit kuselta haisevat lasikuitu ovet tollaisellakin drfitfuckf parkkipaikkakisoissa. Jotain sä olet ostanut. Mitä? Ennakkoluuloton puistolan teini mikä ei pidä yleisiä mielipiteitä yhtään minään. Ja kerro nyt tänne kaikille mikä on tähän asti isoin päänahkasi? Puistolan teinissä on munaa muutakin kuin kirjoittaa netissä. Mutta toi vihailu syö Simoa. Koska näemme jotain real in action? Ja missä? Tyylipoliisit ei päästä sua vettelläsi duudätseihin. Ellei sulla ole alla jotin muuta? Onhan sulla. Ainakin Tulossa. Kaivarissa me nähdään, mutta käydäänkö Pitskun suoralla ennen sitä? En 58 mutta Buickilla kuitenkin pistän hanttiin kun 2x4 kurkkua aukee ja iso molopää laulaa, ah niin ihanaa laulua mitä siellä on kuultu ennenkin. Tosin siitä on aikaa..
     
  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hieno on :D Vähemmän on Suomessa kokonaisuudessaan ton tasosesti rakennettuja autoja ja kymmenen pistettä tosiaan noille oivalluksille joilla siinä on saatu piilotettua muutokset ja säilytettyä orggisolemusta :wink:
     

Kerro tästä muillekin!