Kattokaas rodipaavot tää!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja BRC1, 17.5.2007.

  1. kime2

    kime2 Gearhead

    Kone on vanhasta ralli-eskosta napattu,mut nyt en muista tarkkaa kokoa vaikka täältä kokkolastahan tuo kone on ostettu,joka tapauksessa bda-tyyppinen ja muuten tehty maalaus tuohon autoon vaativine pohjatöineen täällä myös!
     
  2. johntravolta

    johntravolta Gearhead

    Nyt rupee sora lentään siihen malliin että kannattaa siirtyä www.ralli.net sivuille.
     
  3. blt4spd

    blt4spd Gearhead

    On se hieno rodi. Muistaakseni tää auto käytettiin täällä Ylivieskassa katsastamassa. Huhu kertoo, että silloinen Fordin rallitallin johtaja Malcolm Wilson oli luvannut, että jos ovat katsastuksessa jotain tehtaan hyväksyntää vailla, niin se ei ole ongelma. Kaikki järjestyy.
     
  4. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Todella hienoa jälkeä, vau!
     
  5. pantera

    pantera Double Gearhead

    Tama Makela jo oli jo tekijamies 25v sitten kun ajo sumppi stiletolla rataa siihen malliin etta ei tehtaan kilpurit pysyny matkassa, englannissa ihmetteliva etta wtf, kannuksessa osataan paremmin kuin heilla.
    Mahtavaa etta tallainen kasityon ammattilainen on taalla eika ole siirtynyt rahapatojen aareen maailman turuille.
    Hienoja on noi sen tuotokset ja mukavaa sekin etta ne kotimaiset autourheilun legendat ja muutkin joilla on muutakin kuin reika taskussa kayttavat rahaa jotta tallainen toiminta voi jatkua
     
  6. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Todella hienoja vanhoja b-ryhmäläisiä rakentelevat, empä ole tuollaista nippelitarkkuutta vielä nähnyt, käsittämättömän hienoa työtä myös tuo Toyota, Audi, Lancia ym. :eek:
     
  7. bootsi

    bootsi Gearhead

    Huhun mukaan ollut jossain Saudeissa, rättipään "peltoautona".. :soosoo:
     
  8. tammercity

    tammercity Gearhead

    Bahrainin kilvet näytti olevan kuvassa 254.. tiedä sitten onko alkuperäiset vai jotain rekvisiitan tapaista?
     
  9. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead


    Olin kuullut BDA-29:stä mutta tekniikan perusteella luulin sen olevan kirkkaanpunainen aluvanteilla ja kuitulokareilla varustettu streetrod joten ei sitten kiinnostanut sen enempää... Onneks olikin hienompi... :wink:
     
  10. bootsi

    bootsi Gearhead

    Tiukka on linja, jos ei Suomalainen Rodi kiinnosta.. jos siinä on aluvanteet ja jotain HiTeck:iä. :odroll:
     
  11. Comeetta

    Comeetta 1st gear

    On aivan järisyttävän hienoa katsella projekti kuvia. Voiko tälläistä osaamista ollakkaan? Taitaa olla ainoita pajoja Suomessa jotka pystyvät tämän mittaluokan projekteihin.
    Suosittelen katsastamaan sen Celican projekti kuvat: http://www.mat.fi/project1984toyotacelicaturbo.htm
    Kaikki nippelit on näköjään läpikäyty vähintään 110% tarkkuudella, teetetty tarrat, maalattu jopa mittarien neulat oiken sävyisiksi yms.
    Ja A-fordi oli kyllä todella mielenkiintoinen tuttuvuus, näitä lisää.. tai ei sittenkään, koska tämä on kyllä niin uniikki laite. :D

    Innolla odottelen koska saan kuulla tämän firman uusista projekteista 8)
     
  12. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Se mikä tuosta hopasta tekee niin ainutlaatuisen sykähdyttävän on se että sitä ei oo tehty minkään vallitsevien muotivirtausten mukaan!
    Hienoa että joku uskaltaa olla erilainen.. :wink: Joskus tuntuu että kaikki hyvät ideat on jo käytetty mutta tuo antaa uskoa siihen että suomesta löytyy sitä hullua luovuutta jonka lopputuloksena saamme ihailla jotain ihan erilaista ja hienoa tuotosta! 8)

    Jos tuo on jo "vanha vitsi" niin ilmeisesti se on ennen internetin vallankumousta..? Ja näköjään oon ollu jossain mediapaitsiossa kun en ole missään telkkarissa tai rallilehdissä nähny kun ei niitä niin tule seurattua. Myönnän että en oo koskaan kuullutkaan tuosta mitään joten ensivaikutelmana olin videon nähtyäni riemastuttavan sanaton! :D

    Mitähän mopilistit tuumais ku tolla kävis jossain kesän retkeilyajoissa hieman nakkia laulattamassa?! :rotfl:

    Aikamoista osaamista muutenkin tuossa pajassa! Katselin koko tuon rallitojotan entisöintiprojektin ja aika tekijöitä kyllä asialla!!!
    8)
     
  13. J.J. Laakso

    J.J. Laakso Gearhead

    Mitäs vikaa siinä on, ei kiinnosta täälläkään. Mutta tuo on kyllä erittäin tyylikäs laite, äänet vaan ei mielestäni sovi niinkuin tuossa jo aiemmin joku mainitsikin.

    BTW, on muuten siisti ja tyylikäs paja kun noita projektikuvia katselee!
     
  14. bootsi

    bootsi Gearhead

    No jos katse on "liian" kapeaksi suuntautunut, voi ympäriltä jäädä mukavia asioita huomaamatta.

    Toiset tykkää äidistä ja toiset tyttärestä... mulle kelpaa molemmat. :rotfl:
     
  15. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Tuo Celican entisöinti on kyllä ällistyttävän upeaa työtä, hatunnosto niille joille se kuuluu! Toinen asia on sitten pitäisikö vanha ja historian omaava ralliauto kunnostaa korvausosilla sellaiseksi kuin se oli uutena ennen kuin sille kerättiin maine rallipoluilla vai pitäisikö se jättää siihen kuntoon mihin se tositoimissa päätyi, mutta se nyt ei liity tähän... Upea auto ja hienoa joka tapauksessa että on nyt tuossa kunnossa!
     
  16. B 49

    B 49 Gearhead


    Mummukin menee varmaan siinä sivussa. :)
     
  17. bootsi

    bootsi Gearhead

    No voishan sitä ainakin vilikasta. :wink:
     
  18. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Kankkusen Audi Quattron näin pari vuotta sitten rallisprintissä, jossa se oli antamassa kyytiä eräälle lentäjälle. Kyse oli vastavuoroisesta tutustumisesta, Sillä Juha Kankkunen oli päässyt Hornetin kyytiin. Auton historiallinen arvo taisi unohtua sillä kertaa kun Juha pisti kypärän päähän tai siltä se meno ainakin näytti.
    http://www.fotohana.fi/2005/index.php?a ... al&cat=373
    http://www.fotohana.fi/2005/index.php?a ... &pic=41559

    Minusta tuo ei näyttänyt mitenkään yli-entisöidyltä vaan pikemminkin siinä oli pientä ajan patinaa.
     
  19. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Katsopa Audin entisöintikuvat uudelleen tuolta MAT:n sivuilta... :D
    Vai onko edes sama auto?
     
  20. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Eipä näytä olevan sama Audi. Se entisöity on tuollainen normaalimittainen koppa ja tuo millä Juha ajoi pari vuotta sitten oli lyhyt koppainen.
     

Kerro tästä muillekin!