Kattokaas rodipaavot tää!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja BRC1, 17.5.2007.

  1. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Jep,noinhan on esim. toimittu esim. turbo-autojen kanssa jo vuosikausia.
    Minullakin yksi, missä otteessa mainittu mitattu tieliikenteessä käytettävä teho huimat 88 kw, ahtopaineet, ahdin tyyppi. välijäähdyttimet, ym releet. Ei tuo mitään salatiedettä ole, pykälien mukaan tehty

    Eikä tossa kankkusen foordissa pitäs olla mitään nipottamista kellään, hävetkäämme vaan porukassa kun emme itse saa yhtä hienoa aikaiseksi. :cry:
     
  2. Karva

    Karva Gearhead

    JUUR NÄIN !!! :mad:

    Perk, jupinat kiinni ja töpinää pyttöön, vai mitä se Remu siellä lavan takan mutisi.

    Jos arvon neidot ja herrat ei saa samaa aikaan, mitä sitten itkette, on se helv, hyvä edes notta joku onnistuu, se kun on koivun ja tähden alla tunnetusti niin yksinkertaista ja helppoa.

    Monenkohan jampan ja miksi ei dooriksenkin, jonkin sortin päivä-uni on tehdä päivä duunikseen esim, juur sitä mitä mäkelä-auto tekee Kannuksen kauniissa maisemissa.

    Hyvää työtä ja on se hienoa että edes joku ...
     
  3. Tuumer

    Tuumer Gearhead

    Mikä ihme siinä on että tälläkin palstalla saa keskustella lähes kaikesta, paitsi näiden härveleiden katsastukseen liittyvistä asioista?

    Ihan asiallinen kysymyshän tuo oli, itsekin sitä mietin. Tämäkään laite kun ei näytä mikään hyshys -juttu olevan kun avoimesti internetissä esitellään, vieläpä rakentajan toimesta. Keskustelu asian tiimoilta lienee siis sallittua?!

    Eikös sitä Karva voisi ajatella niinkin että joku ehkä joskus yritääkin leimata näitä ja siksi kysyy asiasta? :eek:
    Ei sitä välttämättä kaikki ole kateellisia, katkeroituneita tai muuten vaan sitruunan syöneitä jos tuommoista ääneen pohtii. :soosoo:
     
  4. Geebe

    Geebe Gearhead

    Oliohan se täällä vai jossain muulla palstalla kun kulki hieno urbaanilegenda että Malcolm Wilson olisi tuohon BDA:han tutustuttuaan luvannut että Ford-tehdas kirjoittaa tälle rakennelmalle kaikki mahdolliset vastaavuustodistukset jos Suomen katsastus sellaisia vaatii. Ihailtavaa suurpiirteisyyttä jos juttu on tosi.
     
  5. janiluo

    janiluo Gearhead

    Tuskin kukaan epäilee katkeroitumista tai kateutta. Kysymys on tyhmyydestä jota te ette näytä ymmärtävän. Netti on täynnä kaikkea kivaa mutta jos joku nostaa sieltä yhden asian esiin niin tottakai se saattaa tuntua jonkun mielestä siltä että asialle pitää tehdä jotakin.

    Mitäs jos joku on sua vastaan jossain asiassa ja kaivaa sun numeron myynti-ilmoituksesta ja julkaisee sun yhteystiedot täällä ja linkittää talostasi vielä helikopterinäkymän? Sitten vaan odotellaan milloin teillä rupeaa näkymään ilkivallan merkkejä? Kaikki on julkista niin...

    Ei pidä kohdistaa epäilyksiä kenenkään autoon ja tehdä siitä silmätikkua. Yleisellä tasolla voi puhua mitä vaan tai omista autoistaan voi kertoa kaiken niin kauan kun ne omistaa mutta ei enää sen jälkeen.
    Järkeä saa käyttää ja tyhmyys kannattaa piilottaa.
    :odroll:
    - Jani -
     
  6. Karva

    Karva Gearhead

    Jos taas vaihteeksi unohdetaan marinat, miksi joku saa katsastettua jotain, mikä muille näyttääs tuottavan harmaita-karvoja. Ja kuka siitä saa keskustella. Niin kaun kuin rakentaja ei itse kommentoi mitä ja miksi on tehty, se on aiva se ja sama mitä täällä kirjoitetaan. Parempi olla arvostelematta toisen tekemisiä jos sitä ei pyydetä.

    Hienointa tässäkin asiassa on että me automaanikot emme ole kateellisia vaan "keskustelemme rakentavassa hengessä" asiaan liittyvistä teknisistä kysymyksistä. Hiton hienoa väkeä kun kukaan ei puukota selkään. Aina voi silti kommentoida. Lopetetaan ennen kuin tää karkaa ...



    Käännetääs asia toisin päin, mikä toi BDA tekniikka oikeasti on, eikös nuota ollut näissä -80 luvun eskoissa, miten se eroo normi kenttiläisestä vai mitä niitä oli.

    Kuis tollaasen rakentaminen vaikkaa teurastamalla 700 sarjan vulva, josta ottaas tekniikan ja kaikki himmelit. ??
     
  7. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Eikös sinulle Tuumer ole tullut mieleen että joku tosiaan yrittää leimata autojansa ja aina se ei tosiaan pykäliä kirjaimellisesti noudatten olisi mahdollista vaikka käytännön järki ja toteutus muuta mahdollistaisikin.


    Jaa että sinä oisit sitten poikkeus? Sori mutta et näytä olevan :odroll:
     
  8. Jape105

    Jape105 Gearhead

    googlaamalla saa paljon tietoa..Tossa ny on yks linkki
    http://www.cosworthrsclub.com/escort_rs1600.php
     
  9. BBC

    BBC Guest

    ROD

    Niin, ainakin AKEn äijät aina kiinnostuu kun täällä puhutaan lokasuojista ja prosenteista,.... ja sitten ne soitteloo perään. Suurrikollista hommaa rakentaa itelle hot rod,.... tai kaverille.

    AH
     

Kerro tästä muillekin!