kattoverhoilu 55 2d sedan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Classic Chevy Club of Finland ry', aloittaja hienomies, 27.3.2017.

  1. hienomies

    hienomies 3rd gear

    nyt tietäjät vinkkiä peliin! yritin asentaa autooni kattoverhoilua mutta millä se tiukataan päistä ja laidoilta? minulta myös puuttuu takaikkunan sisälistat ja oven kohdalle ne oven mittaset lärpäkkeet. mutta ei oikeen sytytä miten se tulee esim tuulilasin kohdalta kiinni? edellä mainittuja osia saa tarjota ja hyviä vinkkejä kiitos.
     
  2. JJ

    JJ Gearhead

    Tuosta mallia,
     
  3. hienomies

    hienomies 3rd gear

    hyvä video. pitää siis kiinnittää jotain tuonne mihin voi nitoa sen kii. eikö kellään ole noita hammaslistoja ylimääräisiä?
     
  4. hienomies

    hienomies 3rd gear

    no nyt on verhoilu asennettu. hammaslistat korvasin volvo amazonin vastaavilla osilla. noita takaikkunan sisälistoja vois tarjota jos jollain on ylimääräiset.
     

Kerro tästä muillekin!