Kattoverhoilun teko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja cuda1971, 5.1.2022.

  1. cuda1971

    cuda1971 Gearhead

    Autona -82 dodge mirada ja kattoverhoilu,tai tarkemmin kattoverhoilun aluspahvi ihan riekaleina.Onko joku tehnyt johonkin autoon uutta verhoilun aluspahvia jostain materiaalista,jos niin mistä kannattais tehdä?,päälle tulis ihan joku kangas,esim.villakangas.
    Pitäis olla taipuisaa materiaalia jotta saa reunat taipumaan loivalle kaarelle ja ehkä jäämäänkin kaarelle eikä saa murtua.
     
  2. skipi56

    skipi56 3rd gear

    Alumiinista tekassu muutaman, toimii.
     
  3. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Alumiini voi tosiaan toimia. Itte meinaan nysvätä fleecekankaasta (torkkupeitto) ja epoksihartsista jonkinlaisen kehikon päällä, sopivaisen "pahvin"
     
  4. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Eikös ne ole tehnyt noita katon ulkopinnan päälle ja sen jälkeen modannut sisäpuolelle sopivaksi.

    Lasikuidusta nähnyt tehtävän.
     
    juko7 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!