Kattoverhouksen korjaus paikallaan?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Ventura389, 4.4.2005.

  1. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    Kun tuo pirssi alkaa hiljalleen valmistumaan ja sisätöihin ;) viimein pääsee... niin

    Onkos kellään kokemusta tuommosen kuuskymppisen kattoverhouksen korjauksesta? Meinasin vain irronneet ompeleet korvata uusilla, löytyykö jotain kikkakolmosta? Materiaalihan on kuin jotain muovisekoitetta... himppasen muistuttaa jopa vahakangasta :odroll:

    Ompelutarvikkeista löysin muutaman erikokoisen käyrän neulan ja kaitaleet on mallattu paikoilleen... nyt vaan ootellaan päivänvalonaikaista innostusta/uskallusta ryhtyä hommiin. Vinkkejä otetaan vastaan :)
     
  2. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    Äh... rapeeta on nelikymppinen kattoverhous. Tuumaustauko, jos vaan harsis paikalleen ja palaa asiaan jonakin vuonna. :odroll:
     
  3. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    Uutta saapi kyllä. Pois vaan ja tangot talteen ja uuden pujottelu. Helppo nakki.
     
  4. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Älä anna uskon loppua. kyllä se siitä menee. Itte poltin Jeepin kattoverhoilun kun VÄHÄN lämmitin maalauksen jälkeen. Ei kun uudet kankaat pintaan ja menoksi.
     

Kerro tästä muillekin!