Kattoverhouksen korjaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Jii-Jii, 7.12.2008.

 1. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

 2. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Vahvasti epäilen ettei löydy.
   
 3. itkonen

  itkonen 3rd gear

  Riippuu paljon kankaastakin. Omaan teetin aurinkolippojen verhouksen ja uuden kattoverhoilun samalla pajalla. Kangas ei ihan halvimmasta päästä ollut ja kolmisen sataa taisi maksaa jos en ihan väärin muista. Ja omaan silmään kattoverhoilu oli täydellisen hyvää jälkeä. Aurinkolipat lähes, niissä oli sen verran runko pehmeää että reunakanttauksen ommel on piilon puolelta vähän epätasainen, huomaa jos tietää katsoa.
   
 4. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Olin väärässä. Floridassa oleva www.headlinerexpress.com näkyy tarjoavan toyotan kattoverhoilua hintaan 240$.
  Eivät toimita ulkomaille mutta oli ohjeena hommata postitusosoite USAan, niin sitten onnistuu. Eli vaikka falcontin kautta...


  Onko kenelläkään kokemuksia tästä headlinerexpressistä?
   

Kerro tästä muillekin!