Katujätkä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja max, 12.12.2011.

  1. Make.S

    Make.S Gearhead

    Minä ostin ex-comeroon ton msd:n ready to run jakajan, ja hyvinhän se tuntui rokkaavan.
     
  2. max

    max Double Gearhead

    Hyvä,eiköhän bilateraalinen kauppa meiltä edelleen onnistu.Pitää vielä tsekata jakajan osanumero.Samalla miekkosella olis myös peltilevyyn ruuvattuna MSD 7AL lodju ja sen kanssa kytkettynä "Rev Limittereitä,Two Steppejä" sun muita monimutkavempaimia,joita en sen tarkemmin tutkinut,mut varmaan nekin pois lunastan kun hamsteri olen.

    edit.Olen uhonnut saavani ison hauen aivan rannalta heittelemällä,ja hain just Tokmannilta Räsänen lusikan mustilla raidoilla.
    Tulosta on pakko saada aikaan,ettei mee omat vehkeet pataan.Ei auta MSD:t tässä keississä lainkaan!!

    [​IMG]
     
    Muokattu: 5.7.2017
  3. pecu_83

    pecu_83 Gearhead

    Eilen tuli töitten jälkeen poistuttua kadulta ja käytyä möyhimässä Hyvinkään rallicross-rataa :D Auto pelas hienosti, bensaa meni pari tankillista ja takakumeista jäi vain riekaleiset kumipallot. Etuspoileri jäi kolmannelle kierrokselle ja teki menneessään hieman damagee muualle alustaan ;D Olisi pitänyt tajuta säätää se ylä-asentoon heti lähdöstä :D

    Pari videonpätkää:



     
    Naumasto, karpo29, palontie ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  4. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Hei jos joku tarttis vaikka tuollaiseen rallikäyttöön 2gen Camaron jokseenkin ruosteetonta, mutta alareunan osalta päin helvettiä pellitettyä kuskin ovea ( lue stoori täältä ja kauhistu!), niin multa löytyisi kohtuurahalla.
    Tai kyllä tuosta tekijämies iltapuhteina suoran ovenkin tekee.

    [​IMG]
     
  5. Valapatto

    Valapatto 2nd gear

    Pecun touhu näyttää sanalla sanoen hauskalta, voin kuvitella kuinka kabiinissa kaikuu isolohkon lisäksi kuskin huutonauru ja iloinen karjahtelu.

    Peukku ylös!
     
    palontie, max ja Camino'79 tykkäävät tästä.
  6. max

    max Double Gearhead

     
    palontie tykkää tästä.
  7. pecu_83

    pecu_83 Gearhead

    Ainoo vaan että me ei vedetty vehkeitä trailerille vaan vaihdettiin katurenkaat alle ja ajettiin Burgerin kautta kotiin :D
     
    Naumasto, palontie, Vuokralainen ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  8. pecu_83

    pecu_83 Gearhead

    Tuossapa se pitempi editti: :)

     
    Volvo_5.7, Camino'79, Herje ja 1 muu tykkäävät tästä.
  9. Selli

    Selli Gearhead

    Terve jätkät! Täytyy välillä kirjotella kuulumisia. Keväällä KatuPappaan tuli levyt ja tehostin etujarruille,Etujouset vaihtu Hotsin tuttuihin ja puslat eteen prothanen uretaaneihin.Myös korin puslat tuli vaihdettua. Perus huoltoja muutoin vaan. Kässärin vaijeria jne. Q-jetin purin jo aijemmin. Holkitus ja huoltokitti sisään. Pientä yskimistä vielä on havaittavissa mutta eikös tällänen vanha tervekeuhko saa vähän köhiäkkin? Laatikko on kaikesta epäilyistä toiminu vaikka vähän meinaa hyppiä kakkonen pois jos D:llä kiihyttää nätisti.
    Nyt onkin huisa ajettavuus kun etupää on hyvä mutta perä niin veltto kun kumin kanssa veltto voi olla(tiedättehän mitä tarkoitan)
    Perään vaihtelin kaikki laakerit ja samalla tsekkasin välityksen. Pahin scenaario siellä on...2,56 lukoton 8.2" mutta eipä sitä näillä tehoilla ketään tarvitse kiusatakkaan. Takaliston laittelen joskus kun saan kerättyä rahaa niin että kerralla kokonaan uusiksi.
    Se todistaa kuinka kiva on ollu cruisailla että mittariin on tullut reilut 2000mailia! Se on jo minunkin mittakaavassa paljon.
    Pakoputkistoon tarvii kans jotain tehä kun noi liittana kasarivaimentajat on päästäny sisuskalut irti ja helisee kovin kamppeet. Jotain pornoa olisi kiva tehä putkistoon ajan henkisesti. Myös koneen etupäätä tarvii availla kun tihkuttelee vähän ölppää sieltä. Samalla tietty nokka vaihtuu mutta eipä mennä asioiden edelle.
    Stance säilyi vielä melkeen kasari etunojassa vaikka Hotsin jouset olivat 2" droppi mallia. Aijemminhan tuo raapi maata tuo keula. Mites tovereilla on kesä menny?
    [​IMG]
     
    palontie ja max tykkäävät tästä.
  10. max

    max Double Gearhead

    Pecu,mulla olis perhanan reteä IMSA/Camaro Cup tyyppinen etuspoileri(uusi) ja samaan henkeen kuuluvat hemmetin isot takalokasuojien levitykset.
    En niitä nyt itse käytä,ja sopisivat tuohon sun rata-autoon aivan kuin kulli systärin perseeseen.
    Spoikka olis 200€ ja olisko levitykset sen 100€.
     
  11. max

    max Double Gearhead

    [​IMG] Selli,kyselit miten kesä on mennyt? No aivan yhtä oudoissa merkeissä kuin ennenkin.Tämä kuvan 350 motti odottelee edelleen dynoon menoa.
    Koska en löytänyt vastaavaa IKEA:sta,niin mähän roudasin sen olohuoneeseen.Koen sen yhtälailla huonekaluna kuin Camaron lennättäjänä.
    Lätkäsin päälle 1050cfm. Domin joka kuvassakin on.Kovastikin kiinnostas miten toi reagoisi Domiin.
    Ähelsin motin kämppääni yhden naisen kanssa,ja se piti mua jostain syystä kummallisena?![​IMG][​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]



    [​IMG]
     
    Muokattu: 21.8.2017
    Selli tykkää tästä.
  12. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Ei näy kuva :(
     
  13. palontie

    palontie Double Gearhead

    ei näy ei.
     
  14. max

    max Double Gearhead

    Sorry,tuli tapeltua kuvien kanssa pitkä tovi,mut loppu taidot kesken(päreet palo).
     
  15. palontie

    palontie Double Gearhead

  16. max

    max Double Gearhead

    [​IMG]
     
    palontie, Selli ja Camino'79 tykkäävät tästä.
  17. max

    max Double Gearhead

    Kiitos palontie.
     
  18. max

    max Double Gearhead

    [​IMG]
    "Sun vuoros tulee vielä!" Näin sanoi mun työkaveri kaverille joka pani hänen vaimoaan. Elikä nyt on tullut tämän 350:sen vuoro. Tämä on täydellinen musta hevonen sillä muutama vuosi sitten näitä IK 200 Brodix kansia testattiin 350 koneen päällä ja se saavutti ainoastaan 375 heppaa. Toisaalta Tony Bryant veti näillä 383 päällä 562 heppaa mikä kuullostaa aika hurjalta?!
    Hommasta tekee entistä mielenkiintoisemman se että aloitamme vedot Santala Racing dynossa La aamuna kuvassa näkyvällä Street Demon kaasarilla joka on Titan TXS komposiitti imusarjan päällä.
    Mut jos Demon menee polvilleen niin meillähän on Ässä hihassa,nimittäin "Artsi Racingin" alias Arto Höylän preppaama 650 DP Holley. Pahoittelut että kuva on poikittain mutta emme pystyneet pikkupaukuissa parempaankaan.

    Edit.Haastan Vantaan Mopar porukasta kenet vaan yölliseen kilpaan ens kesänä.Mut tietty jos olette taas kaljassa tai paskat housussa liian rankkojen vehkeitten kanssa,niin tottakai voi homman unohtaa.
     
    Muokattu: 19.10.2017
    Vuokralainen, Selli, Herje ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  19. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Asia meininkiä! Haluamme raporttia dynosta kuva- ja videomateriaalein siivitettynä ja tietenkn koneen reseptiä!

    Meikäläisen läjä on viimein maalarilla.
    [​IMG]
     
    Naumasto, Selli, palontie ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  20. max

    max Double Gearhead

    Kiitos jäbät jakulepi ja kumppanit kannustuksesta.
    Mulla on apuna lauantai aamuna lentokonemekaanikkko Rinteen Kaitsu huipputaitava miekkonen ympäri maailman."Artsiracing" Mikkelistä,Sämpy Santala,sekä allekirjoittanut.
    Viimeksi oli homma alueella,nyt on varmasti paremmin,
     
    jakulepi ja Camino'79 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!