Kauden Päätöscruising Automuseo Oulu 23.9.2023

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja juhi71, 18.9.2023.

  1. juhi71

    juhi71 3rd gear

    Oulu Cruisingin facebookista löyty info tämmöisestä. Voipi olla et tulee käytyä katteleen. Sais samalla tutustuttua tuohon automuseoon kun eipä ole tuolla tullut käytyä.

    [​IMG]
     
    Muokattu: 23.9.2023
    Kustom STW tykkää tästä.
  2. juhi71

    juhi71 3rd gear

    Tulipa käytyä pikaisesti Oulussa. Tarkoitushan oli käydä tutustumassa automuseoon ennen tapahtumaa mut se olikin kiinni sairaustapauksen vuoksi. Oltiin sen verran ajoissa liikenteessä et ei sit jaksanut jäädä odotteleen tapahtuman alkua... harmi!!
    Tuolla automuseossa pitää tässä syksyn aikana vielä käydä. Vähän kun ikkunoiden raoista vilkuili niin heti näkyi todella mielenkiintoista mm. Messerschmitt :p
     

Kerro tästä muillekin!