Kavennettu lehtijousitus eteen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Hebster52, 20.9.2006.

  1. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Voit tehdä tuon jousen siirron myös niin, että katkaiset wishbonesta nykyiset jousen kiinnikkeet, jotka on akselin etupuolella ja hitsaat/kierteytät irrotetut osat wishboneen akselin takapuolelle ja laitat jousen siihen. Jos samalla splittaat tuen niin vakiolevyinen jousi sopii kun vähän pelaat riipukkeiden kanssa. Kuvaa tutkimalla toivottavasti asia selkenee. Hambista löytyy kuvia myös, esim. hakusanoilla split wishbone.

    http://i84.photobucket.com/albums/k31/k ... G_0218.jpg
     
  2. Hebster52

    Hebster52 3rd gear

    Ok. Minäpä oon tuolta Hambilta ymmärtäny että suicide merkkaa just sitä että jousipakka siirretään akselin taakse, ja kiinnitetään wishboneen tälleen:

    http://www.jalopyjournal.com/forum/showthread.php?t=135286&highlight=siucide

    Tuo palkki homma ei ole ongelma siksi että kyseessä on toi 3/4 KidVolksrodi josta mulla on aihe tuolla Pienoismalli osingossa... :wink:
     
  3. Hebster52

    Hebster52 3rd gear

  4. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Komee tuli! 8)
     
  5. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead


    Hitsaa latta takapuolelle tueksi...
     
  6. Hebster52

    Hebster52 3rd gear

    Voishan senkin hitsata... Tosin kyseinen auto painaa etuakselilla n. 40-50 kiloa kun (aikuinen) kuski istuu autossa... :D
     
  7. Hebster52

    Hebster52 3rd gear

    Jatkoks vielä vaan että miten irroitan tuon rummun keskiökupin jotta saan irroitettua rummun? Ei huvittais rikkoa sitä kuppia...
     
  8. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Olisko kierteillä? Jossain on... Toisella puolella väärin päin?
     
  9. Hebster52

    Hebster52 3rd gear

    Jotain semmoista arvelin kun kerran toi kuppi on mutterin muotoinen. Todennäköisesti rummut irtoaa laakereineen ruuvaamalla navasta lukkomutterit?
     
  10. jzl

    jzl 1st gear

    kyllä niis laakerikupeissa on oikeankätiset jengat molemmis, sen alla olevan mutterin avaamalla irtoaa rumpu laakereineen (Jos jarrukengät suostuu tulemaan rummusta ulos)
     
  11. Hebster52

    Hebster52 3rd gear

    Ok. :D No rummut pyörii sen verran kevyesti ja esteettömästi että ei pitäis olla sen pahemmin ongelmia. Noi rummut irroitan sen takia että toisella puolella kuulostaa siltä että olis jotain irrallaan ja toiseksi siksi että aion poistaa noi jarrukilvet kaikkine jarrukamoineen etuakselista.
     

Kerro tästä muillekin!