Keinonahan maalaus ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja livinki, 9.3.2010.

  1. livinki

    livinki 1st gear

    Mitä maalia suosittelisitte,kun olisi tarkoitus maalata yksivärinen (musta) kuva vaalealle keinonahka sisäkatolle. Kuva maalataan pensselillä ja tehdään siinä vaiheessa kun kattoverhoilu on vielä asentamatta.
     
  2. Buddy

    Buddy 1st gear

    Askartelukaupoista saa hyviä vesiohenteisia akryylivärejä jotka pysyvät lähes missä tahansa materiaalissa. Olen kokeillu maalata sellasella keinonahkaa ja maali pysyi hyvin eikä halkeillu vaikka keinarii taivutteli ja väänteli rajusti. :wink:
    Plussana vielä että sitä on hyvä maalata pensselillä.
     
  3. livinki

    livinki 1st gear

    Muistatko Buddy minkä nimisiä/merkkisiä purkkeja oli ne mitä kokeilit. Lähden sitten katselee kotikaupungin askartelukauppoja mitä sieltä löytyy.
     
  4. Buddy

    Buddy 1st gear

    Komento takas, niinku Turhapuroki sanoi. :lol:
    Kokeilin äsken muutamia vaihtoehtoja ni liukkaribase on paljon parempaa keinarin maalauksessa. Voin antaa sitä sulle siihen kuvaan tarvittavan määrän jos annat postitusosoitteen vaikka YV:llä :D

    Jos ostat kaupasta ni pyydä liuotinohenteista basemassaa. Ne alkaa yleensä parkumaan ettei sellasta ole, eikä saa myydä mutta pyydä teollisuus/raskaan kaluston maaleista niin alkaa löytymään... :wink:
     
  5. livinki

    livinki 1st gear

    Kiitokset Buddylle :D . Hain tuttava automaalarilta tänään liuotinohenteista väriä. Sain oikean sävyn ja koe maalaus tuntu kestävän vetoa mielin määrin :D .
     

Kerro tästä muillekin!