Kekkosslovakia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.1.2004.

  1. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Jep, tuo 6kk kuulostaa minusta tutulta. Ilmankos kaikki suurin paskanpuhuminen alkaa juuri tuon verran ennen vaaleja.

    -JJ-
     
  2. molopaa

    molopaa 1st gear

    Ei sen kansan tyhmyys ole ainoa syy, miksi poliitikot ovat niin saamattomia vätyksiä..

    Ehdokkaista 90% ovat samanlaisia saamattomia molopäitä.

    Eli sinulla on 1/10 mahdollisuus osua johonkin hyvään poliitikoon. Ja se hyvä vilpitön poliitikko, joka haluaa muuttaa asioita, ei ehkä ole niin valovoimainen ja hyvä puhumaan (valehtelmaan&liioittelemaan) kuin muut, koska hän keskittyy olennaiseen, ei paskan puhumiseen.

    Siitäpä sitten äänestämään.

    Pitäisi varmaan järjestää valheenpaljastuskokeet kaikille ehdokkaille.....vaikka tokkopa jäisivät siinäkään kiinni mistään.
     
  3. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Eli se saamattomien molopäiden osuus ehdokkaista on aika lailla pienempi kuin niiden osuus kansasta. Ne on sentään olleet edes sen verran aktiivisia, että ovat hankkiutuneet ehdolle. Aika monelta jää jo sekin kynnys ylittämättä.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo..onhan se hassua että hallitus toteuttaa kokoomukseen vaaliohjelmaa ja kaikki silti keskittyy haukkumaan kokoomusta. Toisaalta junttapuolueet menestyy suomessa ja ihmiset on kasvatettu luottamaan sanelupolitiikaan ja lupauksiin ja hyvinvointivaltioon. Ei ihmisillä enää suurta kiinnostusta ole ottaa vastuuta omasta elämästään ja siksi kaikki on innoissaan maksamassa veroja vaikkei aina itse niistä juuriaan hyötyisi. Ei hyvinkoulutetun ihmisen kannata jäädä tänne kitisemään veroistaan sillä tulonsiirroilla elävien määrä on suurempi ja vaalitulos sen mukainen. SDP elättää kaikki kaupunkien laiskat ja keskusta maaseudun väestön. Ainoa ero on se että maataloustuki maksetaan sentään työstä kun taas sossurahat saa hakemalla. Tuskinpa tämä vuosikymmenten hyvinvointi vois just olla enempää perseellään ja rahaa palaa vaikka ihmiset voi pahoin. Toisaalta kauhee äläkkä nousee heti jos joku ehdottaa leikkauksia ja ihmisten laitto töihin. JA samalla saa huudon että yhteisistä varoista se on sunkin koulutus maksettu. Vaan kun senkin koulutuksen maksaa parilla työvuodella jenkeissä ja sitten saakin laittaa vastedes isot summat joka vuosi omaan taskuun. Akateemisella nimittäin jää jenkeissä noin viisinkertaisesti käteen mitä täällä joten kyllä niillä rahoilla itselleen kunnon elämän saa eikä tartte kaikkia velttoja paskoja elätellä ja kuunnella vielä kun on kiittämätön...
     

Kerro tästä muillekin!