Kenelle uskaltaa viedä Hydramaticin huoltoon ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja BonneMan60, 1.11.2003.

  1. kt6147

    kt6147 Gearhead

    Itse vaihtelin kanssa 60:een bonnevilleen punaiset öljyt Donaxiin ja 2-3 vaihto EHKÄ hieman pehmeni. Ei merkittävää vaikutusta.
     
  2. Olds-homo

    Olds-homo 1st gear

    Huomioikaa että se öljy pitää (ainakin pitäisi) olla nimenomaan punaista. Siis kun on puhuttu shellin öljyistä tässä, niin Donax TA on oikea öljy. Pitää löytyä luokitus Type A, Dexron, Dexron II tai Dexron III, siis yksi näistä riittää.
     
  3. KPS

    KPS 3rd gear

    Kyllä se Shell Donax TM on väriltään ihan kellertävän kirkasta. Pöntön kyljessä lukee Shell Donax TM, GM TASA. Hyvin kulkee kärry edelleen.
     
  4. Olds-homo

    Olds-homo 1st gear

    Joo, kirjoitinkin tuossa edellä sulkuihin tuon pitäisi. Suositus Hydramatic:iin on tuo Type A ,joka on 50-luvun tavaraa. Mobil ATF210 olen viimeks nähnyt jossain joka oli tuon luokituksen öljyä.
    On niillä automaateilla ajettu 10W-30 Esso Unifarmillakin, ja hyvin on pelannut.
    Tuo onko jotain synteettistä ja parempaa tuo Donax TM?? Donax TA on ainakin ihan halpaa perus ATF:ää, joku 75€/20L.
     
  5. KPS

    KPS 3rd gear

    Ostin 20 l Donax TM pöntön, se maksoi muistaakseni 48 euroa. Oli kuitenkin mielestäni tosi edullinen. Enpä noista öljyn laaduista mitään ymmärrä, mutta tuolta löytyy tarkempaa tietoa Shellin öljyistä: http://www.shell.com/home/Framework?sit ... 51107.html
     
  6. virta

    virta Gearhead

    Kuka noita shellin öljyjä myy edullisesti?
     
  7. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    Kyllä minä annan ääneni tälle pajalle. Myös Nätkin on hyvä. Kyse on ehkä näissä maan tieteellinen,kumpi on lähempänä. Jos kyseessä on ROTOhydramatic niin sitten Nätkin. Nimittäin suodattimia ei saa,mutta kyseinen herra tekee adapteria jolla yleisempi TH askin suodatin sopii sitten..
     

Kerro tästä muillekin!