Kenen Corvette?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja 454SS, 23.10.2003.

  1. 454SS

    454SS 3rd gear

    Viime viikonloppuna Bongasin kutostieltä asiallisen Corveten, oliskohan jonkun täällä pyörivän? Tumman sininen metalliväri, isot kromivanteet alla (ainakin kuskinpuolella edessä ja takana erilaiset), osiltaan puutteellinen ja kopaltaan tän mallinen: http://www.corvettefinland.com/ccof/kuv ... /pic03.htm
    Oli trailerin päällä jonkun Japanin ihmeen perässä. Tunnistaako joku omakseen?
     
  2. Riku123

    Riku123 1st gear

    Ei kuulosta tutulta, mutta lisätietoja kaivataan silti. Kerkesitkö huomaamaan oliko auto kokonaan sininen vai oliko yli vedetty raitaa? Entäs tarkempi vuosimalli? Huomasitko mitään yksityiskohtia? Konepellissä kohoumia tai "painaumia", minkälaiset kidukset etupyörän takana jne? Oliko suomen kilvissä?
     
  3. KTM

    KTM Gearhead

    Ei tunnusta tutulta yksilöltä. Katselin läpi mitä ihmiset ovat Mid Year autoja ilmoittaneet rekisteriin ja ei kuvattua löydy. Mielenkiintoista. Jos tapaat omistajan, niin pyydä lähettämään tietoja autosta osoitteeseen midyearvette6367@hotmail.com
     
  4. 454SS

    454SS 3rd gear

    Satuin tankkaamaan Luumäen ST1:lle ja kattelin samalla kutostien liikennettä. Kohdalle pysähtyi punainen (oiskohan ollu Hilux) vetäen perässään tota Corvettea. Äijät katto onko liinat tiukalla ja jatkoi matkaa. En nähny tosta kovin hyvin, koska matkaa oli yli 50 metriä. Ei muuta, kun tankkaus seis ja perään kiireesti. Seuraavalla suoralla ajoin sitten vähän aikaa sen trailerin rinnalla ja kattelin Corvettea.

    Kuten mainitsin niin se oli osiltaan puutteellinen, ei kilpiä takavaloja ym. Kokonaan tummansininen metalliväri, ei mitään raitoja. Maalipinta oli kyllä tosi siistin ja kiiltävän näköinen, mutta auton päällä oli paljon pölyä (seisonut jossain maalaamolla?) Tarkempaa vuosimallia on paha mennä sanomaan, kun en ole Corvette asiantuntia ja kovin tarkkoja yksityiskohtia ei kerenny huomaamaan, koska piti katella ettei tule autoja vastaan.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    No saman laitteen ohitin itsekkin 6 tiellä.Mahtoi ukot ihmetellä hiluxin ohjaamossa kun heijasin vasemmalla kaistalla tuijotellen isoja takavanteita.Edessä näytti olevan 90 luvun veten vanteet mutta takana vieläkin isommat?? Vette oli sidottu suht korkeeseen traileriin ja takaa lähestyttäessä alta paistoi paksut kiiltävät pakoputket ja oudon näköinen "kiiltävä" taka-akseli . Katto oli oudon "lyhyt" Mahdollisesti avon kova sellainen
     
  6. 454SS

    454SS 3rd gear

    Miten on mahdollista, ettei kukaan tiedä tosta autosta mitään? Vaikutti vähän pro touring henkiseltä rakennelmalta. Kiinnostaisi tietää mikä pata siinä on ja onko alustalle mitä tehty. Takaapäin katsottaessa alla olevat osat näytti ainakin kunnostetuilta.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Siinä ohituskaistalla heijatessa huomasin ettei vanteiden läpi paistaneet jarrut olleet ainakaan mistään 60 luvun tuotannosta.
     
  8. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Kuinka tumma sininen? Voiko kyseessä olla Street & Racessa keltaisena esitelty avo? Avarretut pyöränkaaret ja tummat plexit luukkulamppujen tilalla. Jäykkä alusta ja kiukkuinen (isolohko&)tekniikka. Auto maalattiin myöhemmin tumman siniseksi, miltei mustaksi. Taisi kiertää aika monet näyttelyt, mm. Kouvolan.
     
  9. Fastback

    Fastback Gearhead

    Sehän oli Teikarin Karin vette, siihen kyllä saa em. kovakattoja, missä katto loppuu lyhyeen lähes heti ohjaamon taakse.
     
  10. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Eikös se ollu että sitä teikarin avoa ei enää ole?, semmosta juttua on marttakerhossa kerrottu :smile:
     
  11. KTM

    KTM Gearhead

    Onko joku korjannut sen? Autohan varastettiin KT:ltä ja löytyi poltettuna ja putsattuna. Meni lunnaiksi. KT ajeli muutaman vuoden tämän jälkeen Buel:lla.
     
  12. Fastback

    Fastback Gearhead

    voi scheisse, zum teufel ja muita saksalaisia kirosanoja. En tiedä onko korjattu, luulin vain näin käyneen.

    Kertokaahan lisää mitä hienolle corvettelle tehtiin. Kuulostaa pahasti tilauskeikalta, jos kerta on putsattukin. Perseestä sanon minä.
    --------
    edit;
    missä auto on tällä hetkellä? Menikö ihan kakkaksi, saako siitä enää edes autoa?

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Fastback 2003-10-28 19:23 ]</font>
     
  13. KTM

    KTM Gearhead

    Tapauksesta on jo pari kolme vuotta. Oli kuulemma viety kotipihalta. Siitä on jo hetki aikaa, kun juttelin asiasta KT:n kanssa. En viitisinyt tingata, että suliko se ihan kokonaa mökyksi vai mitä? Näytti olevan sen verran kypsä juttu KT:lle. Vakuutusyhtiö lunasti Vetten ja en ole kuullut mitä sitten tapahtui.

    Hienohan se auto oli tuossa kuosissa, mutta minulla pyrkii aina välillä "pussihousveri" pintaan. KT:n auto oli alkujaan ´65 avo isolohko, siis ensimäistä isolohkovuosikertaa. Vaikka auto olikin jo U.S.A:ssa menettänyt alkuperäisen 396cid koneen, niin voi mikä peli se olisi ollut entisöitynä (punainen avo mustalla sisutalla, 396cid+4-speed, ehkä alkuperäiset sivupuket ja Knock-Off vanteet). Näitä kummajaisia sisältäen avot ja umpiautot tehtiin 1965 vain 2157 kpl.

    Hauskaaha tuo olisi jos joku olisi jaksanut herättää KT:n entisen auton henkiin. Epäilempä vain, kun tulipalo on aika lailla Vetten lopullinen tuho.
     
  14. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Mä näin kuvat siitä palaneesta raadosta, niin vaikea kuvitella käyttävänsä mitään siitä vetestä.... oli se niin pahasti palanu.
     
  15. Riku123

    Riku123 1st gear

    Lieköhän auto tuotu Suomeen lähiaikoina? Jos auto oli juuri maalaamosta tullut ja muutenkin ProStreet henkinen, niin veikkaisinpa että siitä vielä kuullaan ja nähdään jossakin vaiheessa... Mielläni otan väliaikatietoja vastaan, jos jossain joku ko. autoon törmää...
     
  16. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Tossa vuosi sitten olin kotipihalla
    ja kuului tuttu ääni. (manuaalivaihteisen Vetten ääntä ei sekoita mihinkään muuhun kasikoneeseen)

    Meidän talon ohi ajoi ehkä -64 mallinen avo. Beige rättikatto ja maalattu U.S. Armyn maastokuvioilla. (ehkä oli kuitenkin pohjamaali?) en ole sen jälkeen kärryä nähnyt.

    Tämä siis Helsingin Vartiokylässä
     
  17. Riku123

    Riku123 1st gear

    Nythän näitä Midyear avoja tupsahtelee kuin sieniä sateella... Lieneekö sama auto tämä Vartiokylässä bongattu kuin trailerilla vedetty? Ainakin minulle täysin tuntemattomia yksilöitä. Vai onko joku vaihtanut autonsa väriä...
     
  18. 454SS

    454SS 3rd gear

    Edelleen kiinostaa toi Corvette. Vaikutti sen verran erikoiselta Suomen mittakaavassa, että kiinnostaisi tietää enemmän sen tekniikasta. Täällä pyörii kuitenkin ihmisiä ympäri Suomen, niin luulisi jonkun tietävän autosta jotakin.
     

Kerro tästä muillekin!