Kenworth ja Jenkkirekat!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja kenworth78, 6.9.2010.

  1. pantera

    pantera Double Gearhead

    On ne hienoja 8) Mukavaa et näitäkin harrastetaan .
    Ittellä on edelleen se ext hood pete "to do before you die" listalla aika korkeella. Joskin 40-luvun C.O.E. c.cabbinä 2000 luvun d-max tekniikalla aiheuttaa eniten wow efektiä ,mutta sehän olisi sopiva "entry" täyskokosiin :D
    Sonny Pruitt on muuten paljon kovempi dyydi kuin Michael Knight :poff:
     
  2. M

    M Gearhead

    tämä on vaan niin käsittämättömän upea vehje. ehkä vielä joskus itelläkin...
     
  3. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Onhan näitä topikkeja ollut jokusia, pitkiäkin, mutta eipä ole tainnut olla mukana omistajia/rakentajia. Pelkkää puhetta, kuten allekirjoittaneellakin :rotfl:

    Kutakuinkin täsmälleen tälläinen olisi oma ideaali, mielellään sleepperillä varustettuna tosin:
    [​IMG]

    Kyllähän tollaseen sekaantuminen vaatisi joitain uusia investointeja työkaluista alkaen, eihän tosta saa edes rengasta vaihdettua nykyisillä leluilla. Moottorin osien liikutteluun tarvitaan varmaan nosturi, momenttiavaimesta loppuu asteikko jo öljypropun kanssa, jne.
    Rohkaisevaa kuulla että osat on järkihinnoissa. Esim rengaskertaa ei kuitenkaan saa ihan taskurahoilla, vai...?

    Mikäs kone olis kaikkein järkevin kestävyyden, huollon, osien hinnan ja kulutuksen suhteen? 2t Detroit Diesel olis se "aito ja oikea" mutta taitaa Cummins tai Pillari kuitenkin olla varmempia valintoja?

    Hienoja vehkeitä kuvissa aiemmin!
     
  4. ursus2

    ursus2 Gearhead

    Näin on! Mites Kenworth78 teetkö pystyputkia tilauksesta?Olisi meinaan Sisussa härskit nuo jenkkityyliset torvet 8) .Meikäläisellä olisi haaveena kanssa detroit dieselillä oleva nokkamallin nuppi,tekisi vaikka autonkuljetuslavan vetopöydän tilalle.
     
  5. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Jep! Rekkakuskit oli joskus muinoin viikon kohokohta.
    Yhtä tuollaista etsitään just itärannikolta. Miten toi leimaaminen, minkä ikäinen menee hyvin? Jossain vaiheessa tulee jotain jarrusovituksia yms?
     
  6. BRC1

    BRC1 Gearhead


    Huh huh mitä nostalgiaa! Tosta alkoi minunkin "jenkkirekka" hönkötys silloin töpselinenänä. Fillariin tuli heti tupla räpättimet ja vaihteita noin 200..

    AMTn koottovan ostin ja metallihohto vihreällä suhumaalasin. Se oli niiiiiiiin hieno silloin joskus.

    http://image.timepassagesnostalgia.com/ ... ovinon.jpg

    Kylmät väreet tulee kun tätä katsoo : http://www.youtube.com/watch?v=pX127VE9 ... re=related Varmaan yksi iso tekiä mikä aikoinaan kylvi osan siitä nuoruuden amerikka hönkötyksetä. Sääli vaan että hieno maa mennyt aika totaalisen vituralle nykyään.
     
  7. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Aarghh, suurkiitokset noista linkeistä! Mainittakoon että meillä oil siihen aikaan mustavalko-TV, ai että oli kova juttu käydä serkkujen luona kun niillä oli ihan väritöllö - vasta sitten tajusin että rekka oli vihreä...
     
  8. Riku Rotten

    Riku Rotten 3rd gear

  9. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Niiiinnon...!! :p
    -Noissa on jotain... 8)
     
  10. Zandmann

    Zandmann Gearhead

  11. BRC1

    BRC1 Gearhead

  12. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Ihan sama juttu mulla :)
     
  13. Riku Rotten

    Riku Rotten 3rd gear

  14. 66monaco

    66monaco Gearhead

  15. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    joo nää jenkkirekat on aina kiinnostaneet. pikkupoikana tuli ukin Volvon kyydissä muutamat tuhannet kilometrit istuttua ja eleltyä "rekkamies" elämää :rotfl: lenkkimakkaraa ja voileipiä eväänä ja kossupullosta taskulämmintä maitoa :lol:

    on noita nuppeja tullut katseltua monestikkin mutta tuntuu ettei mitään jenkkikuorkkia löydy kovin halvalla mistään tai sitten en osaa etsiä.

    noista elokuvista : muistan kun ei ollut koko vhs vehkeitä talossa ja kun vuokrattiin leffa niin samalla piti vuokrata videot mukaan. silloin tuli nähtyä joku rekkaleffa jostai jäi mieleen että alussa ukko lähti reissuun uudella mustalla rekallaan. joku iso vyö / vyönsolki taisi olla kans alkukohtauksissa mukana ? ja jossain kohtaa leffaa tätä pääkuskia ajeli takaa tylppänokkaisella nupilla joku äijä joka potkaisi / ampui radion paskasi autostaan. en mene takuuseen mutta oliko jopa että siitä päähenkilön rekan "sleepperistä" aukes takaosa ja sieltä tuli auto pihalle, voi olla että sekotan johonkin ritariässään tämänkin kohtauksen :rotfl: mikähän leffa lie ollut, vaikka aika hatarat kuvaukset annoin :poff: ei voi muistaa kaikkea 20-22v taaksepäi 8)
     
  16. Riku Rotten

    Riku Rotten 3rd gear

  17. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Oma kommenttini on että itse jättäisin tämän juts tälleen mattamustaksi. Oli komein BigWheelisin rekkarivissä, vähän erilainen juuri tällaisena.
     
  18. 660

    660 1st gear

  19. homer

    homer Double Gearhead

    Ei taitaisi oikein nuo "turvajärjestelyt" riittää FHRA:n alaisissa kisatapahtumissa...
    Muuten kyllä näyttävää touhua. Eikös joskus kymmenkunta vuotta sitten alastarolla vierallut joku kiihdytysrekannuppi jostain Etelä-Euroopasta?
     
  20. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kyllähän tollanen joku Kenworth W900 olis kiva harrastepelinä, ollut aina sellanen unelma että joskus vielä...tiedä sitten ?

    Vaatii kyllä vähän isomman autotallin..lähinnä teollisuushalli jossa kattokraana ja riittävästi tilaa rakenteluun.
    Ei ole ainakaan meikäläisellä sellasta mahdollisuutta vaikka auton vielä voisikin ostaa... :(

    Tekniikahan noissa on aika simppeliä ja duuninpuolesta nuo Cummins/Fullerit tuttuja jo ennestään kun veivannut Sisuja vuosikaudet...tosin nykyään joutuu ajamaan noilla Swedujen "korvikkeilla"...

    Todella hieno peli tuo kenworth78:n uusin, hirmuisesti olet paiskinut sen kanssa töitä...odotan mielenkiinnolla kun se valmistuu sitten joskus.
    Tuli kuolattua sitä BigWheel:ssa kesällä ja kuviakin tuli räpsittyä siitä enempi kun paljon 8)
     

Kerro tästä muillekin!