"Kerätään Faktalaari":vm95->K-A truck katsastus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 5.1.2005.

  1. impala1968

    impala1968 Gearhead

    On lukuinen määrä muitakin juttuja jotka ei täytä vaatimuksia. Mut nuo valot on sellainen juttu johon ei uudempiin anneta poikkeuslupia.
    Vaatimukset kiristyy uudempiin mennessä, turvavyöt, penkin kiinntykset, sisustan materiaalit, jarrut........
     
  2. Zandmann

    Zandmann Gearhead

    Jos niitä juttuja on useampia, voisiko mahdollisesti tuolle ensimmäisellä sivulla olevalle listalle niitä päivittää?

    Ja erityisesti se kiinnostaa mitä tulee minkäkin vuosimallin mukana? Tuossa kun noita vekottimia katselee, on yhä useampia vaihtoehtoja "liian uusia" vuosimalleja. Ja vanhemmat sitten taas ovat hiljaksiin kai katoamassa tai nostamassa hintaa yhä ylemmäs. Ja siihenhän on selkeä syy: kysyntä. Uudempaa et saa niin osta vanha mutta maksa enemmän.

    Tämä Suomen pelleily on kieltämättä mielenkiintoista. Ruåtsissa, joka on sentään melkoinen holhousvaltio ja kansankoto, ei ole läheskään niin tiukat säännökset kuin meillä armaassa Suomessa. Samoin, useat jutut jotka ovat siellä laillisia ja todettu turvalliseksi, ovat sitten Suomessa turvattomia. WTF kysyn mä.

    Avautumista tämä nyt suurimmalta osin on mutta samaan mahtuu paljon ihmettelyäkin... pääosin ihmettelyä.

    Millä keinoin tätäkin asiaa saataisiin järkiperäistettyä? Muuttamalla Suomesta?

    Ääääh...
     
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Eikös näihin RAM:n asenneta nykyisin etuvaloiksi jotkut VW Jetan/Polon ajovalot joissa E-hyväksyntä,sekä vaaditutmajovalojen korkeussäädöt ja takavaloiksi jonkun VW:n tuning valot E-hyväksynnöillä ?

    Tää on sitten turvallinen liikenteessä...vaikka ei koskaan voi olla varma milloin putoaa koko ajovaloumpio tielle,kun joku fuck:n sinitarra kiinnitys pettää... :rotfl:

    Forssan Pick Nick:ssä kattelin kesällä sitä yhtä mustaa Ram:a,Ram-rivistössä johon oli laitettu jotkut "aurausvalot" alkuperäisten umpioiden tilalle...voi hyvää päivää tätä EUvostoliittoa !!! :mad:
     
  4. Erska

    Erska Gearhead

    Tietääkseni volkkarin umpioita on ollut kahdessa ramissa mitä ole itse nähnyt. Ramin umpioita saa ihan alkuperäisen näköisenä mutta e-leimallakin joten volkkarin umpioita ei tartte patentoida.
     
  5. Kymiläinen

    Kymiläinen 1st gear

    Siis mistäs tälläsiä e-hyväksyttyjä orkkiksen näkösiä umpioita on alkanu ilmestymään, kerro ihmeessä!?
     
  6. impala1968

    impala1968 Gearhead

    saksasta niitä e-valoja saa, eurocaravans.com sivuilta löytyy yhteystietoja. Ekat kappaleet lienee kohta maassa ja ihmeteltävänä.
     
  7. 3516

    3516 1st gear

    e-valot

    siis mitkä yhteystiedot ??????
     
  8. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Joo, ei löydy tuolta ainakaan mitään... :-?
     
  9. impala1968

    impala1968 Gearhead

    No siis tuo Korhonen hommaa noita saksasta jostain, sen verran bisnesmies ettei tietenkään kerro mistä. Mut kysymällä selviää hinta ja saatavuus. Ja voi käydä Korialla hiplaamassa millaisia ovat ennen ostopäätöstä.
     
  10. WEBASTO

    WEBASTO 1st gear

    Joo meikä soitti sinne korialle ja valoja löytyy Rammiin korkeudensäätölaitteilla ja ilman. Ilman säätölaitetta 2xH7 polttimoilla hinta vähän yli 600egee.Samannäköset kun uusissa sisuissa.Myös takavaloja löytyy..enää ei rekisteröinti kaadu ainakaan valoihin jos paaluu löytyy :lol: :lol:
     
  11. Kymiläinen

    Kymiläinen 1st gear

    No ihan ne ei sitte ollu alkuperäsen valon näkösiä kuitenkaan! :lol:
     
  12. freeride

    freeride Gearhead

    oliks ne tommosia?/tuolta www.freshstyling.de
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  13. WEBASTO

    WEBASTO 1st gear

    Joo,varmaan samoja lamppuja. Itsekin kattelin noita viimevuonna saksansivuilta.Varmaan vähän säästäis jos tilais itse suoraan germaaniasta. Mitäköhän kuluja siihen mahtaa tulla?
     
  14. freeride

    freeride Gearhead

    yhen kaverin broidi asuu saksassa.sano että rahti sieltä tänne on aika halpaa.esim.kerran kysyttiin akkujen rahtausta niin 27kg akusta olis otettu 36€ kpl eli noi lamput tulis varmaan aika halvalla tänne.
     
  15. juice

    juice 3rd gear

    E-tuulilasit

    Dodge Rameihin löytyy E-tyyppihyväksyttyjä tuulilaseja
    1994-1998 vuosimalleihin ja mahdollisesti uudempiinkin tuolta...

    Saint-Gobain Autover Finland Oy.

    http://www.autover.fi/
     
  16. Erska

    Erska Gearhead

    Käsitinkö oikein että NÄMÄ ajovalot sekä kulmalyhdyt on eu hyväksyttyjä?

    Jos on niin en pahemmin harkitsisi korian hintoja :D
     
  17. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Taitavat olla tavalliset dotti-valot. Siinä puhutaan clear euro corners-valoista, eli siinä on kirkkaat vilkut. Noiden kanssa ei vissiin tarvi viritellä erillisiä parkkivaloja mihinkään? Mulla on porattu umpioihin reiät, ja huomasin toissa iltana että on päässy kosteus umpion sisään :mad:
     
  18. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Käsitit väärin. Noita olis joka rotkessa jos se noin helppoa olis.
     
  19. Mäxä

    Mäxä 3rd gear

    No, olisko niitä ajovalojen tilaajia, ja kuinka monta? Vaikka itelläni onkin 275€:n DOT-lupa, alkaa kohta kusenkeltaiset muoviumpiot oleen yhtä tyhjän kanssa tuolla pohjolan pimeillä teillä, täytyy jo pitää kaukovaloja että vastaantulijat olettaa edes perkkivalojen olevan päällä... :(
     
  20. Zandmann

    Zandmann Gearhead

    En tiedä miten tämä sitten asiaan loppupelissä niin kovasti liittyy mutta tuossa tänä aamuna työtoverini oli AKE:n juttusilla erään toisen tyyppihyväksynnän johdosta.
    Esitti kuitenkin siinä sivussa kysymyksen Ramin maahantuonnista ja syrjinnästä muutto- vs. tuontiauto.

    K: "Miksi Ramin saa tuoda jenkeistä muuttoautona ja saa kilpiin ilman sen suurempia ongelmia mutta kun tuot Saksasta identtisen auton, et saakaan sitä kilpiin ihan pienellä puuhalla?"
    V: "Miksi se pitää tuoda Saksasta?"

    Tuo vastaus antaa aika selkeän kuvan siitä miten mielivaltainen laitos AKE on... Eihän tuohon vastaukseen juuri osaa mitään sanoa.

    Kellään ketterää lakimiestä asian tiimoille leikkimään? 8)
     

Kerro tästä muillekin!