"Kerätään Faktalaari":vm95->K-A truck katsastus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 5.1.2005.

  1. Erska

    Erska Gearhead

  2. Dragonfly

    Dragonfly 1st gear

    Meillä on sentään helppoa tuo auton maahantuonti, vaikkei autoa kilpiin saisikaan. Täällä saa sentään auton vaikka purkaa osiksi, jos ei kilvittäminen onnistu.
    Lueskelin tuossa ajankuluksi USA:n pykäliä ei-normit täyttävän auton maahantuonnille.
    Auto pitää tietysti muuttaa pykälien mukaiseksi, mutta jo maahantuontia varten pitää anoa lupa, joka maksetaan samalla, kun lupaa anotaan ja maksaa auton arvosta laskettuna 150% takuusumma, jolla katetaan auton maasta poisvientikulut viranomaisille, jos autoa ei ole muutettu USA:n normeja vastaavaksi 120 vuorokauden kuluttua maahantuonnista.
    Auton tuojan pitää taata seuraavalle omistajalle huolto ja varaosapalvelut 8 vuoden ajan enintään 50 mailin etäisyydellä omistajan asuinpaikasta.
    Tuossa vain pieni osa vaatimuksista. Ne FMVSS-normit löytyy sitten pykäläkirjasta, joka on noin 4-kertaa paksumpi, kuin vastaava eurooppalainen versio.
    Eikä ole aprillia.
     
  3. mke77

    mke77 Gearhead

    en jaksanut selata koko sivu-listoja läpi mut suurin osa oli listattu...
    mut vielä viim.viikolla pyydettiin(voi olla ett joku on kertonut sivuilla) mut kuitenkin,
    ka-katsastus varusteet: roiskeläpät takana, varotuskolmio, akseli massat (jollain lappusella), se epa-lappu autossa jossain, niin ja kuormasidonta lenkit
    25cm kuormatilan takareunasta eteen päin ensimmäinen ja siitä 120cm välein koko kuormatilan mitalta, ja niitä helmavaloja kun se auton pituus on tarpeeks pitkä, en muista enää mitta-rajoja ja valojenvälejä ..........juur meinaa kehusivat kun kävin crowcapillä kontuurilla, kyl tuli pätevä olo...
     

Kerro tästä muillekin!