kerho toiminta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Mopar79, 18.5.2011.

 1. Mopar79

  Mopar79 1st gear

  heitän nyt pallon kerhonjäsenille.miettikee mitä voisitte tehä kerhon toiminnan eteen jotta toiminta vilkastuisi.tätä menoo homma kuivuu käsiin jota tuskin kukaan haluaa.ideointi ei ole vain johtokunnan homma vaan jokaisen jäsenen oikeus.tällä hetkellä tallilla on kymmenen aktiivi jäsentä joita näkee tallilla päivittäin.hommaan pitää saada muutos.kertokaa reippaasti omia ideoita mitä tehhään.
   
 2. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Olisiko kesällä tyhmä idea järjestää tallin porukalle maisema-ajelu joku lauantai-ilta? Mukava maisemareitti ja esim Maaningan Kasino tai joku muu kiva paikka päämääränä. Kesällä varmaan jonkinlaisia yhteislähtöjä on tulossa mm Pieksämäelle ja Mikkeliin.
   
 3. supo

  supo Gearhead

  Se tarvitsee vain muutaman oikean puuhaihmisen ja homma toimii!!!Eli tallilla kun on keitettyä kahvia ja pullaa ja ovet auki niin porukka käy!!Silloin tällöin elokuvailtaa,savujaisia jne.Tähän ei tarvitse mitään erikoista vaan hieman ns.työtä.Tiedän kun joskus on tullut ehkä tehtyä jotain tallihommia eli jos olisi vielä vielä minulla aikaa/halua niin näyttäisin parin oikean puuhaihmisen kanssa miten homma toimii!!Valitettavasti menee aika oman perheen,oman kilpatoiminnan ja Savo Car,Bike&Tattoo Show:n puitteissa mutta oli kiva touhuta silloin kun vielä oli kerholla ihmisiä jotka halusivat tehdä porukassa toimintaa/reissuja jne.Terv:Kari Laitinen,Kuopio
   
 4. RETZI

  RETZI 1st gear

  Oiskohan syynä et aktiivisimmat henkilöt ovat ikääntyneet ? Itse kaipailisin eniten OTTOJEN yhteisiltoja jotka joskus olivat jopa loistavia ;) Vieläköhän Ottoja enää valitaankaan ? Ei oo ainakaan kuulunut kutsuja kinkereihin.
   
 5. -31

  -31 Gearhead

  Oli tarkoitus pitää ne O-Kinkerit elokuussa 2006. Tasan yks lähtijä olis ollu,OTTO num 1. Oli savusaunaa, mökkiä jne....
  Vitusti innostaa jotain puuhata, ku on kysyntä noinkin kovaa :D
  Nii, ja täällä ja tallin seinällä oli ilimotukset sun muut!
   
 6. Mopar79

  Mopar79 1st gear

  tätä just tarkoitin.jos jotain järjestää niin ketään ei kiinnosta.sit kuuluu narinaa jos ei mittään järkkää.porukka oottaa ku linnunpojat pesässä nokka auki et jotain joku viittis järkätä.nyt ois aika jokkaisen ryhistäytyä ja ruveta tekee asioita kerhon eteen eikä vaan ihmetellä. tai karu totuus on et kohta kerhoo ei ole.tää homma kuoloo kohta käsiin.tää virtuaali harrastaminen ei vie asioita eteen päin.tarvitaan oikeesti nuoria virkeitä rakentajia tallille.
   
 7. Tuide

  Tuide 1st gear

  Kannatan maisema-ajelua ja elokuva-iltaa ja tuotakin savujaisia, vaikken tiijjä mitä se on! :D

  Semmosen vinkin ehkä Timolle antaisin, tai sille/niille joka uudet autopaikan haltijat hyväksyy talliin, vaikka näin varmaan jo onkin, että tulijoille ilmaistaisiin nätisti mutta napakasti, että jäseniltä toivottaisiin sitten aktiivista otetta jäsenyyteen, että aktiivinen toiminta ja sosiaalinen kanssakäyminen ois suotavaa, yhdessä puuhastelu ja toimiminen, ettei autopaikka olisi jäsenelle vaan osien/auton säilytystila, vaan että kyse on kollektiivisesta harrastamisesta.
  Meidän äti kun viimeks marisi, että aikuinen nainen vois keksiä muuta kun juopotella poikien kanssa, niin jouduinpa toteamaan siihen, että männä kokouksen jälkeen ois kyllä maistunu parit kaljat, mutta paikalla oli noin 80 jäsenestä ehkä 10, joista kaikki lähti kotiin, tai kuka minnekin, että se siitä kaljanjuonnista ja "remuamisesta" sitten. Ei tarvii pelätä että menee maksa tai rahat :/
   
 8. Tuide

  Tuide 1st gear

  Vuokrataan lähistöltä joku edukas mökki ja pidetään sauna- ja grilli-ilta? Läheltä, jotta halukkaat pääsee tarvittaessa yöksi kotiin ja kellään ei oo pitkä matka ajaa sinne, ja ei mene kaikki rahat, kesällä kun on muutenkin kaikenlaista peijaista. Neulamäessä ja Tahkolla on mökkejä ja vaikka missä kun alkaa etsiskelemään.
  Tai pidetään joku peli-ilta/lähetään polskimaan vaikka Fontanellaan jos ei muuta, sitten saunan päälle johonki syömään kunnon murkinat ruokajuomain kera ja tallille kaljan juontiin. Mut se maisema-ajelu ois kyllä kova sana. Semmonen 10 autoa edes, se ois jo letka.
   
 9. d.e.t

  d.e.t 1st gear

  toimintaa

  retsille tiedoksi.oikeet otot valittiin ennen ja nyt on tämmösiä harrastelia ottoja valittu muutaman vuoden.six ei ole mitää toimintaa sillä rintamalla.pitäs meidän "eka jalustan ottojen"näyttää vähän mallia.

  kyllä uutta verta kaivattais,me vanhat pierut ei enää jakseta!noi mökki jututut ja ajelut on niiiin kulunutta kamaa,et pitäs ideoida semmosta mikä puris ja toimis.ja PJ on niin kuin firmoissa toimitusjohtaja mikä pitää homman koossa.ja tekee omat ratkaisunsa jotka voivat olla välillä vaikeita.
  mut eikun viisaat päät yhteen ja homma uuteen nousuun.

  terv EX PJ.
   
 10. Tuide

  Tuide 1st gear

  Eihän noi mökkivuokrat ja ajelut ole uusille jäsenille kulunutta kamaa ja eikös sitä uutta verta just kaivattu? Eipä sillä, uutta kivaa pitäs kehitellä varmaan kyllä.
   
 11. supo

  supo Gearhead

  Savujaiset on merkki siitä on saanut harrastepelin myllyn(auto/pyörä) pyörimään remontin jäljiltä!!!Näitä oli aikoinaan aika usein tallilla!!!Kyllä sinne tallille se toiminta saatava eikä minnekkään muualle.Olisi kyllä hienoa jos vielä oikeat vanhat Otot vuosien varrelta saisi tallille yhtäaikaa muutamaksi tunniksi rupattelemaan ja viihtymään!!!
   
 12. d.e.t

  d.e.t 1st gear

  asiaa

  nyt puhuu supo asiaa.
   
 13. Acid

  Acid 1st gear

  Olin järjestämässä joulukuussa 2010 omalta osaltani Otto-kinkereitä, mutta aika ja paikka oli monelle huono. Savujaisiakaan en voi vielä viettää, kun piipuista ei tule savuja, perkele!!!
   
 14. Tuide

  Tuide 1st gear

  Semmoinenkin ois kiva, että jos jossain on jotkut bileet/tapahtuma ni lähettäs sinne porukalla, siis että ne ketkä on lähdössä, lähtis yhessä niin ku "meiän tallina" eikä silleen että jokainen vähän omissa porukoissaan omilla kyydeillään kuka mitenkin. Eli jos jossain on joku juttu, ni ois tallilla ja/tai sähkpostissa siitä etukäteen mainos ja lähettäs sinne vaikka tallillta käsin sitte porukalla. Nykyään on vähän silleen, että huomaa että ai, jossain on jotain ja osa on menossa, osa ei ja loput ei edes tiedä asiasta. Esim. sähköpostia vois käyttää enemmän.
  En tiedä saako tämä nyt kannatusta mut tuli vaan mieleen.
   
 15. RETZI

  RETZI 1st gear

  Re: toimintaa

  Ennen oli kunnia asia osallistua uuden Oton valinnan jälkeen kinkereihin. Harjoiteltiin sit useampana viikonloppuna ilman mitään erityistä syytä. Kukahan jaksais päivittää Ottojen yhteystieto luettelon ja toimittas minulle niin voisin suorittaa kyselyn taapaamisen järjestämiseksi. Joitakin paikkojakin olis ehkä veloituksetta saatavissa - riippuen ajankohdasta.
  Pelin avaus suoritettu. Saako kannatusta. Terveisin: Otto # 10 Ottojen Otto ;)
   
 16. kuula

  kuula Gearhead

  Paa ne piiput paekalleen, ni alakaa tulemaan.
   
 17. pultti

  pultti 1st gear

  Kuvittele nyt Hot Rodders porukka uimassa. Eihän sinne altaaseen jäis yhtään vettä, kun kaikki tulis altaan yli :lol:
   
 18. Acid

  Acid 1st gear

  Ommoo projektias rakennat etätyönnä vai?
   
 19. kuula

  kuula Gearhead

  Kahtosin että oot asian ytimessä :rotfl:
   
 20. supo

  supo Gearhead

  Esimerkkinä Sorsakosken Rompepäivät:Oli tallilla hyvissä ajoin ilmoitus/netissä ja oli vielä että olisivat halunneet sinne kerhon kalustoa esille niin ei taas ollut esillä yhtään oman tallin autoja vaan muualta,kävi päivän aikana muutamia tallin HD miehiä ja Esko Hopallaan ja Tuhkanen perheineen kahdella harrastepelillä.Hieno tapahtuma ja paljon hienoa kalustoa laidasta laitaa, hienoja löytöjä Rompetorilta sekä hienoja näytöksiä vanhoilla työvermeillä jne..Eli oli taas mahdollisuus lähteä kerhona liikkeelle tekemään yhteistyötä järjestävän tahon kanssa mutta kun ei kiinnosta niin ei!!!!Ai,niin tässähän taas osa porukasta osallistui tapahtuman hommiin eli oli keittiö-,järjestysmieshommissa jne.
   

Kerro tästä muillekin!