kerho toiminta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Mopar79, 18.5.2011.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Toivottavasti on Johtokunta huomioinut lauantaina 18.6 JHRD:n 30-vuotiskinkerit eli toivottavasti sinne on menossa virallinen delegaatio viemään onnittelut!!!Näin tehtiin ainakin ennen kun oli lähiseudun kerhoilla merkkipäivät!!!
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Muuten saattaa taas joensuun suunnasta tulla hame!
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Miten on ensi vuoden 2012 toiminta?
     
  4. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Eiköhän tuo syyskokkouksessa selvinne
     
  5. supo

    supo Double Gearhead

    Sehän on selvä!!
     
  6. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Minkä tähen ei oo kerhon sivuilla/täällä juttua teatterigrillin tapahtumasta?
    Eihän tuohon oo ku viikko ja oispa menny ohi ellen ois vahingossa lukenu KUKALEtta

    T:Ville
     
  7. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Viesti kyseisestä tapahtumasta hukkui Savo-Rannikko välille ja pahoittelut siitä. Onneksi sivistyneet immeiset lukkee lehtiä :) ja laitellaan nyt viestiä menemään - onneksi edes myöhään kuin ei milloinkaan
     
  8. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Johtokunnan jäsenille laitettu s-postia liittyen uuteen jäsenhakemuslomakkeeseen...kahtokee läpi ja soitelkaa jos on muuteltavaa.
     
  9. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Uuvvet nettisivuthan on varsin mallikkaat 8)
     
  10. Tuide

    Tuide 1st gear

    Uudet nettisivut

    Uudet nettisivut on avautuneet ja lisätietoa tulee sinne pikku hiljaa, käykääs katsomassa. Uusimpana on tiedote-osiossa kokouskutsut ja kalenteri-osiossa mukavia kesätapahtumia! Lisää saa ilmoitella!
     
  11. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Ajellaanko porukalla Big Wheelssiin kesemmällä?!?Taisin jo jollekkin ehdottaa asiaa,mutta ajatus lyhykäisyydessään tämä: otetaan letka johonkin haltuun ja körötellään koko kerhon voimin pieksämäelle Big Wheellssiin!!!

    Mainio tapahtuma ja en kyllä keksi paljoo parempaa tapaa viettää kesäpäivää.Ja samalla sais otettua vaikka kalustosta niitä kuveja sinne kerhon sivuille.Mentäs vaikka ennen lähtöö johonkin esim. siihen pesisstadionin parkkikselle?!?Sais hyvän yhteiskuvan kaluston kanssa!!!
     
  12. Tuide

    Tuide 1st gear

    Hyvä idea ja Tupiksen kanssa jo puhuttiinkin kuvauspaikoista, esim Vänäri tai muu paikka, missä Kallavesi takana tai esim Prisman parkkipaikka, missä voisi saada Puijon taustalle :)
     
  13. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Big Wheelsiin ehottomasti porukkaa. Joskus aiemminkin sinne letkassa menty ja muiltakin talleilta löytynyt letkaan lähtijöitä aina. Piakkoin pitäisikin tulla tallille mainosta tapahtumasta :wink:
     
  14. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Lauantaina tallilla kinkerin poikasta...
     

Kerro tästä muillekin!