Kerhoillat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja Nina, 9.3.2013.

 1. Nina

  Nina Gearhead

  Tervetuloa kerhoiltoihin joka keskiviikko klo 18 -19. Pitempäänkin ollaan jos porukkaa riittää.

  Kerhoiltojen vetäjiä ovat seuraavat:

  13.3. YyKoo
  20.3. Make
  27.3. Juuso
  3.4. Bome
  10.4. Kaasari
  17.4. Nina

  Iltojen teema ilmoitetaan ovella. Ehdotuksia otetaan vastaan.
  Huomioi OSC:n kerhoilta samoina iltoina.
   
 2. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Kahvit keitetään, jos joku paikalle vaivautuu. Muistutan, että tallille tulee V8-Magazine ja Primer, sekä ainakin seuraavat kerholehdet; Takaluukusta, Ford Freak, Roddari, Corral, Cadillac News, Compact Contact ja R.C. News. Tallille on hommattu PS3, jolla voi myös pyörittää DVD-leffoja. Ohjaimia on vain yksi ja vaikka jonkun autopelin jos joku lahjottaisi, niin ois kiva. Netti on myös käytettävissä.
  Hallitusten saamattomuuden takia, kerhoilloissa on ollut vuosien breikki, mutta yritetään nyt korjata tilanne. Tavoitteena kerholaisten oma olohuone edes kerran viikossa. Jos porukka kesällä tulee harrastepeleillä paikalle, voihan olla ettei kukaan edes halua mennä sisälle, vaan mielenkiintoisempaa on parkkipaikalla.
   
 3. kaasari

  kaasari 3rd gear

  Huominen kerhoilta peruuntuu mun työkiireiden takia.
   
 4. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Kerhoilta tänään normaalisti klo 18. Päivystäjänä minä. Amerikanraudalla saapuville ilmaiset kahvit. Vappuspesiaalitarjouksena sinkkumiehille karvatonta piparia. Pst tytöt! Seinän takana taitaa olla patukkaa tarjolla.
   

Kerro tästä muillekin!