Kerhojen välinen hohtokeilausturnee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Ms.Cadillac, 17.1.2011.

 1. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Heissan!

  Harrastetaas urheilua ennen kevättä niin on porukka raavaassa ajokunnossa sitten. Elikkäs Kuopion Keilahallilla lauantaina 19.2.2011 klo 18-20 tallien välinen keilailukisa. Vastakkain Hot Rodders Kuopio ja IHRA. Jos jollain muullakin kerholla on intoa tulla mukaan, niin ajoissa ilmottautumista niin koetetaan saada lisää ratoja varattua. Tällä hetkellä on varattuna 5 rataa ja joukkueissa maks. 15 henkeä. Kannustusjoukot ovat tervetulleita! Keilahallilta löytyy myös baari...Hinta per keilaaja on 15€. Ilmottautua voi jommalle kummalle tallille ja lisätietoja saa Timpalta 040-576 4177. Doupingin käyttö on sallittua.
   
 2. savoa

  savoa 3rd gear

  keilaus

  ihralta tulossa jo 12 henk. tällähetkellä....
   
 3. -31

  -31 Gearhead

  Voittajajoukkueenpalkitsemispaartyt? Missään?
   
 4. -31

  -31 Gearhead

  IHRA on keilamestari!
   
 5. raisu37

  raisu37 1st gear

  Entäs palkintojenjakotilaisuuden kaatojen osalta??

  Menikö senkin katekorian voitto Ihralle???
   
 6. -31

  -31 Gearhead

  Jatkuuko perinne jo toista vuotta?
   
 7. Tuide

  Tuide 1st gear

  Keilaus

  Mitenkä voipi tallille ilmoittautua? Ainakaan siellä ei tainnu olla mitään listaa?
   
 8. Tuide

  Tuide 1st gear

  Oho, tää olikin viime vuodelta..
   
 9. Tuide

  Tuide 1st gear

  Torikadun ja Ihran johtajat lyövät ensi viikolla päänsä yhteen ja katsovat löytyisikö osallistujia ja sopivaa aikaa keilata jälleen yhdessä, helmi-maaliskuussa 2012. Lisätietoa seuraa sitten myöhemmin.
   
 10. Tuide

  Tuide 1st gear

  Keilailut on keilailtu ja ikävä myöntää, että Ihra vei taas voiton mutta onnittelut sinne! Pokaali jäi kuitenkin meidän hyllyyn, heh heh..!
   

Kerro tästä muillekin!