Kerholehti 3 / 07

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Hollow Head, 21.8.2007.

  1. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Lehti tuli tänään painosta ja ehtinee jäsenille ennen viikonlopun Track & Drag kahinoita. Kaikki on nyt postin nopeudesta kiinni :eek: Uusin vessalukemiston aateliin kuuluva luomus on siis syntynyt. Nauttikaa siitä!
     
  2. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Taas odotetaan jännityksellä mitä Tyhjäpäät ovat keksineet. :eek:
     
  3. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Ei tyhjäpäät mitään keksi. Ne vaan kasaa muiden lähettämää materiaalia kasaan yhdeksi maailmankaikkeuden kaikki tasot ylittäväksi kokonaisuudeksi, jota myös kerholehdeksi kutsutaan. Ja mikäli juttuja ei tule muualta, niin silloin kerromme asiat niin kuin ne on, tai kuinka niiden pitäisi olla ja toimia... meidän mielestä. Jokainen jäsen voi olemassa olollaan ja tekemisillään vaikuttaa lehden sisältöön, kunhan vain ei pidä kynttiläänsä vakan alla. Eli, runosuolet kukkimaan ja silmät luokaa ylös kohti albumeja ja kehitelkää juttuja ja tarinoita asiasta kuin asiasta, mutta kuitenkin niin, että ne liippaa läheltä tai kaukaa tätä rakasta harrastustamme FoMoCo-tuotemerkkien ympärillä. Seuraava numero on vailla mielenkiintoista sisältöä, eli kamerat tanaan ja korvakäytävät puhtaiksi vaikusta. Näin saatte imettyä ympäristöstänne makeimmat juorut ja pimeimmät tapahtumat. Sitten vain lähetätte materiaalin lehden toimitukseen ja niin se homma etenee :rotfl: :rotfl:
     
  4. yfreak57

    yfreak57 Gearhead

    Tyhjäpäät on ihan eri heimo. :soosoo:
    Reikäpäät keksii sitäkin enemmän. :wink:
    Jokos on lehtiä tipahdellut kansalle? Jotta ei tule ummetusta sen takia. :wc:
     
  5. Fastback

    Fastback Gearhead

    Oujee, lehti selattu. Asiallista ja "aivan mahtavaa"! Osoitelapussakin oli oikein omistuspiirros, nythän sitä ei malta laittaa roskiin...
     
  6. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Siis tunnistit itsesi Jykän tuherruksesta :rotfl: . Aivan mahtavaa... :soosoo:
     
  7. Fordhomo

    Fordhomo Gearhead

    Sisäpiirintietoa!

    Mikäli joku ei ole saanut lehteään tänään (kuten minä), niin se johtuu ATK-viasta! Nimittäin eilen oli Helsingin Postikeskuksen Lajittelupuolen ATK-huoneessa tulipalo, joka aiheutti n. 1 h 15 min keskeytyksen postinlajitteluun. Joten johonkin päin Suomea tämä aiheutti joitain viivästyksiä joissain posteissa... Iloiset Iteljoonit paiskivat overia läpi yön jotta postit olisivat säällisessä ajassa perillä...

    Mullahan ei ole mitään valittamista, sillä tän takia sain yöllä töistä lähtiessäni kyytiin 3 järettömän hyvännäköistä nuorta etiopialaishoitsua, jotka extraavat Postissa lajittelussa :rotfl:
     
  8. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Eli kuuma julkaisu tulossa.
     
  9. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    :D Uus vessalukemisto testattu, vanha alko olla jo läpiluettu (useampaan kertaan) :wink:
     
  10. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Ilmeisesti päätoimittaja tuo lehden mulle huomenna henkilökohtaisesti??
    :poff: :poff:
     
  11. MustangGT

    MustangGT Gearhead

    Ei oo vielä näkyny.... :odroll: :odroll:
     
  12. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Onhan päivä vielä huomennakin.... Vaikkei huomenna kukaan enää mitään ehdi lukea, kun pitää lähteä ajamaan kohti Jurvaa 8)
     
  13. Fastback

    Fastback Gearhead

    :rotfl: Jykällä on selkeesti lahjoja!!! Tuossa toi osoitelappu nyt könöttää ilmoitustaululla... tommoista mä oon aina halunnu. :wink:
     
  14. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Joo, on sillä Jykällä lahjoja :eek: . Kerran se sai jotkut nahkaliivit ja on kai se jotain muitakin lahjuksia ottanut vastaan..... :poff:

    Lähettäkääs nyt muutkin jotain kommenttia kerholehdistä! Pitäisikö siihen lisätä asiajuttuja vai jatketaanko asiattomilla jutuilla :eek: ? Onko kuvia liikaa vai liian vähän? Onko halukkaita lehtitoimittajia olemassa ja haluaisivatko he muiden halujen ohella tehdä myös juttuja lehteen ja lähetellä niitä toimitukseen? 4 / 07 pitäisi saada valmiiksi ennen Joulua ja vielä ei ole yhtään juttua siihen....
     
  15. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Kyllä juttuja vielä lehteen saadaan, älä oo Seppo huolissas. Saa nähdä vaikka jonkun jutun seuraavaan lehteen pykäis, ehkä sellaisesta autosta jossa on jo joitain isolohkoja suurempi "pikkulohko" :eek: Ja ehkä tuosta cobrastakin jonkinlaisen jutun vois väsätä....

    Eiköhän epämääräisiä kuvia tänä viikonloppuna saada aika varmasti lehden sivuille :rotfl:
     
  16. Fastback

    Fastback Gearhead

    Elä murehdi, multa tulee ainakin yksi juttu experimental moottorista.

    höh, johan 352 on isolohko... se on 0,030" ylikoon 351w on 357 cid.... Mutta joo tee juttu vaan niin saadaan lukea!!! Gorbasta juttu ilman muuta!
     
  17. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Ja onhan 390:n isolohko :lol: Eikä tällä erää puhuta roukkereista :eek:
     
  18. Fordhomo

    Fordhomo Gearhead

    Mitään en lupaa, mutta pitkään on jo miäli teny paluuta lehteen kirjoitteluun, vaikkei Breezeway-juttu osa ? oo vieläkään valmis... Mä sanon JOS, että JOS ehdin ja jaksan ja saan suuren inspiraation VOIN EHKÄ kirjoittaa jotain...
     
  19. yfreak57

    yfreak57 Gearhead

    Breezeway-stoorin edellisestä jaksosta taitaa ollakin jo yli kymmenen vuotta... :rotfl: Joutuu kohta kertaamaan mitä edellisessä jaksossa tapahtui. Vaan eihän se mikään "Kauniit ja rohkeat salkkarit" olekaan... :rotfl:
    Eikun juttua tulemaan.
    Vieläkö se Vapiti-reissutarina on jossain tallessa?
    Senhän vois julkaista ihan kuvien kanssa.
     
  20. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Lehden toimitushan ymmärtää näköjään hienojenkin autojen päälle, kun keskiaukeamalle oli paiskattu tavanomaista ylväämpi kehonsiirtoväline... :poff:
     

Kerro tästä muillekin!