Kerholehti 3 / 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Hollow Head, 25.10.2011.

  1. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    On kuulemma painettua sanaa nykyään ja kolahtanee luukkuihin loppuviikosta :eek: . Odotelkaahan pelon sekaisin tuntein... :rotfl: .
     
  2. hjyvä-hjyvä :rotfl:
     
  3. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

    Jos luoja suo niin painettu sana saadaan ehkä jo tänään Itellan huomaan...

    Jos ei suo niin lähtee vasta huomen aamulla. Suuresti epäilen ettei sana tavoita kansaa vielä tällä viikolla, mutta ensi viikko tullee olemaan valoisampi sanan levityksessä...
     
  4. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

    Kerholehtiset lähteneet tänään matkaan jäsentovereille...

    Sisältö yhtä laadukasta kuin ennenkin, kiitokset päätoimitukselle.
     
  5. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Kiitokset vaan EdselHomppelillekin. :wink:
    Kattelin kuvat jo lehdestä.. 8)
     
  6. Fairlane88

    Fairlane88 1st gear

    Myyräänkös näitä ei kerholaisille? En oo vielä kerinny liittymään..
     
  7. Jukka

    Jukka 3rd gear

  8. Fastback

    Fastback Gearhead

    Siksipä en v8 tilaa, mutta herra webbihourimo voisi silti lukea vissiin lehden loppuun asti tai käymään optikolla. Sivuilla 56, 58 ja 59 tarinaa kahdestakin eri Mustangista.

    :rotfl:
     
  9. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Se on kato vielä niin tohkeissaan niistä muutamasta Edselin kuvasta, ettei se pysty selaamaan aviisia loppuun :soosoo: :rotfl: .
     
  10. Fastback

    Fastback Gearhead

    Jes siir. Nikolan Timo vemputti Edseliä oikein isän kä'ellä. Hyvä aviisi juu, tarttis vissiin kirjoittaa taas jotain isolohko juttua kun ei oikein ollut =)

    Onko sulla Seppo vireillä se Malco gasser tuplaturbo juttu? On se muuten ollut huima laite. 1969 vuonna pojat tuplaturbotti gasserin. Toimi todella hienosti ja kulki kuin tavarajuna viimeiset 200 metriä ohittaen kaiken ennen maaliviivaa. Hitaampi lähtö mitä muilla, mutta sittenkun iso slicksi tavoitti pitoa ja kaasua annostetiin lisää, niin ajoi kaikki kiinni. Hauska yksityiskohta on, kun sanovat, että Fordin indy turbo osaamista oli yllinkyllin olemassa ja sitä sovellettiin Malco gasseriin. Imusarjan runneritkin menevät mielenkiintoisesti cross ram tyyliin ristiin. Huh huh hui-ma laite.
     

Kerro tästä muillekin!