Kerhon pikkujoulut tallilla La 13.12.2008 klo 18.00 alkaen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 7.11.2008.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Kerhon perinteiset pikkujoulut kerhon tallilla klo 18.00 alkaen.Tarjolla perinteinen jouluateria sekä Karaokea joka on tällä kertaa varmasti sekä TODELLINEN yllätysnumero jonka voi todeta vain tulemalla paikanpäälle!!!Tervetuloa kaikki mukaan mukavaan joulutunnelmaan!!!Terv:Joulupukki
     
  2. RETZI

    RETZI 1st gear

    Nostetaanpas juttua ylöspäin kun rupeaa ajankohta lähestymään. Onko porukkaa tulossa paljonkin ? Itselläni vain kolmet kinkerit sattuu samalle illalle mut yritän käydä ainakin perinteisellä OIKEALLA "ösöklökillä".
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Toivotaan että jäsenistöllä on aikaa tulla perinteiselle jouluaterialle joka alkaa heti klo 18,00 jolloin Ramin parempi joulupuuro on valmis ja siitä sitten vähän kinkkua,erilaisia laatikoita,rosollia ja leipee niin jaksaa sitten illemmalla vetäistä parit bisset ja hoilata jokunen biisi karaokea ja rupatella mukavia.Tervetuloa myös vieraat käymään moikkaamassa tallilla.
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    Kukahan on muuten vuoden rakentaja?Mulla on tähän hyvä ehdokas joka on kunnostautunut niin hyvin että tähän ei pysty tallilla muut kuin tämä ehdokas.Onko muilla ehdokkaita?
     
  5. supo

    supo Double Gearhead

    Tallipaikan haltijoille muistutus että laitatte työkalunne ja muut tavarat hyvästi paikoilleen omassa pilttuussa niin ei tarvitse pikkujoulun jälkeen ihmetellä missä ne on.Laitetaan taas pressua ja aidan tapasta etteivät ihmiset pääse ihan joka kohtaan tallilla.Suoritamme koko viikon ajan pientä siivousta ja perjantaina klo 16.00 jälkeen laitamme pressut ja muut vermeet paikoilleen.
     
  6. supo

    supo Double Gearhead

    Pikkujoulut lähenee,oletko valmis?
     
  7. supo

    supo Double Gearhead

    Kukahan on vuoden Rakentaja????JÄNNITTÄÄÄÄÄ!!!!!!
     
  8. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Onhan siellä rakentajissa yksi joka sai jopa projektinsa valmiiksi! Eikä tuo tunnu riittävän, sillä nyt näkyy olevan työn alla toinen auto. Ehkä palkinto kuuluisi hänelle?
     
  9. supo

    supo Double Gearhead

    Tupis,nythän onkin kysymys niistä "rakentajista" eikä oikeista RAKENTAJISTA joihin esim.Puustisen Pekka ja Kanasen Tapsa kuuluu!!!Oikeet rakentajat saavat aina palkinnon kun pistää auton/pyörän käyntiin ja lähteä cruisailee!!!Ps.tämän palkinnon saajat eivät ole vieneet sitä kotiin takan reunalle näytille vaan on jäänyt tallille!!!!
     
  10. -31

    -31 Gearhead

    ,nythän onkin kysymys niistä "rakentajista" eikä oikeista RAKENTAJISTA [/quote]

    Palakinnot on joskus kivoja...siivosin jo takan reunalle tilaa...

    Vessakii jo näköjään kusemakunnossa!!!
     
  11. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Ae niin niistä!

    Hienoo että on vihdoinkin taas vessa tallilla!
     
  12. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Harmi ettei ole mahdollisuutta tulla juhliin kun oli varattu koko päivä vähemmän tärkeään tekemiseen ,muttei ollut mahdollista perua enää,35 Ferkun entisöinnin valmistuminen naapurille.Sieltä on tulossa uusi taitaja ruosteisen raudan pariin.
     
  13. supo

    supo Double Gearhead

    Harmi Vänskä että et pääse käymään.Siitä tulikin mieleen että pitäisi meidän tehdä sellainen manuaali missä selitettäisiin mitä teet kun on tulossa kinkerit oli nimittäin kahvion siivoojana n.60v kaveri,hallia siivos sellainen 45v eläkeläinen(muka joku selkävaiva) ja WC:ttä siivos hieman yli 60v pitkätukka.Ei muuta jos tuo vanhempi osasto tippuu pois niin toi siivouksen tietotaito saattaa hävitä.Kenenkään ei tarvitse ottaa nokkiin mutta ehkä täytys tehdä jotain.Toivotaan että huomenna ottas nuoremmat homman haltuun.HUOMENNA on sitten Ramin parempoo puuroo ja sen piälle kinkkua ja muutamoo sorttia laatikkoo ala Atria,Tervetulloo
     
  14. Hezuz

    Hezuz 3rd gear

    No joo pittää meitin saapuva kans jos ja kun alkaa tää kerpeleen tauti hellittään, ei oo viikkoon pystyny paljoo liikkuun. 8)
     
  15. supo

    supo Double Gearhead

    Alahan tulla hezuz ja ota akkas mukkaan niin minulla sellasta lökiä että se helpottaa reumatismia,kuppoo ja muita tauteja että et huomookaan että ennee on mittään tauteja.Takkuu loppuu kun juomatkii.Tämän lupasivat Virossa kun laatikkon sitä ostin eli taas huojattiin eläkeläistä!!!
     
  16. Hezuz

    Hezuz 3rd gear

    Ostit sitte liian pienen annoksen liäkettä jos se kerran voi loppua :lol:
    Esen majavasnapsilla ei tainut olla keskenloppumisonkelmia, vieläkö lie jäljellä 5v vuosikertatavaraa :rotfl:
    Tullaan kun näkyy varmaan jo ennen kuutta...
     
  17. supo

    supo Double Gearhead

    Eihän sitä koko seurakunnalle voi ostoo eläkeläinen mutta kaikille jotka on avittanut yhtä juttua niin riittää yheksi illaksi varmasti!!Tervetulloo myö Ramin kanssa heti neljältä puuron kimppuun eli ollaan paikalla!!!
     
  18. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Mukavia pikkujouluja osallistujille, toivottavasti joku vuosi päästään mukaan!!

    -Etäjäsen :D
     
  19. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Onkohan Supo perinnä öljysheikin vanhan varaston vai jäiköhän sheikon myyntitiski aikoinaan näyttelymme tiloihin.On varmasti ollut hauskat joulun odotustalkoot kun kukaan ei ole vielä ehtinyt kommentoimaan .puuron syönti tahtoo vetästä porukan raukeeks jossain vaiheessa.Laittakkepa juttua ja jokunen kuva voittaja rakentajasta,kun ei piässy livenä kahtommaa.
     
  20. kuula

    kuula Gearhead

    rakentaja

    No kuka se on vuojen rakentaja?? Alakakeehan kertoo.
     

Kerro tästä muillekin!