Kerhopaita tulossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vantaan Harrasteautot ry', aloittaja fe390, 22.1.2004.

  1. fe390

    fe390 Gearhead

    Vuoden 2004 kerhopaita on menossa painoon. T-paitoja tehdään normaalisti, mutta tilauksesta saatavana myös hupparia ja collegea.
    Hupparin hinnaksi tulee 20,- collegen hieman vähemmän. T-paidan hintaa ei ole vielä päätetty, mutta se sijoittuu kymmenen ja viidentoista euron väliin.
    Paita on musta, iso kuva selässä ja pieni vanhan logo edessä, vasemman rinnan päällä.
    Tilaa tästä yksityisviestillä, mainitse nimesi, puhelinnumerosi, mitä haluat tilata ja kokosi.
    T-paitoja ei siis tarvitse tilata ennakkoon, paitsi erityisen pieniä tai suuria kokoja.

    Tässä kevyt linkki josta löytyy huonolaatuinen kuva alkuperäispiirroksesta. Paidoissa painatus on korkealaatuinen.

    http://www.hpphoto.com/servlet/com.hp.H ... id=3422847
     
  2. fe390

    fe390 Gearhead

    Linkki ei tunnu vievän perille asti. Kuva siirretään VanHan nettisivuille lähitulevaisuudessa. Hätäisimmille voin lähettää kuvan sähköpostina.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei natsaa tämä tuleva kuva, enemmin sitten paita missä rinnassa lukee yksinkertaisesti vain VanHa. Tämä on autokerho, joten kyllä auton kuva pitäisi löytyä luurangon lisäksi.
    Tämä on minun mielipiteeni...-anne-
     
  4. ruuvari

    ruuvari 2nd gear

    Anne hyvä. Paidasta äänestettiin vuosikokouksessa ja se hyväksyttiin lähes yksimielisesti. Tervetuloa vuosikokouksiin kertomaan mielipiteistä. Paita on jo painossa.
     
  5. ruuvari

    ruuvari 2nd gear

  6. ruuvari

    ruuvari 2nd gear

    Kerhopaidasta tuli niin paljon polemiikkia, että kuvan piirtäjä päätti vetää ehdotuksensa takaisin. VanHan mummo ja mamma jaos ei halunnut yhdistykselle katu-uskottavampaa kerhopaitamallia, joten Uusi kerhopaita kuva on siis jälleen hakusessa. Eli edellisten vuosien tapaisia tylppiä kuvaehdotuksia kaivataan.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ruuvari Hyvä
    Kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseen ja kerhopaidassa on hyvä ottaa huomioon myös se, että se miellyttää kaikkia, jotta paita ei jää nurkkiin pölyttymään
     
  8. ruuvari

    ruuvari 2nd gear

    Jos paidan kuva ei miellytä sitä ei ole pakko ostaa.
     
  9. Eikö niitä voi tehdä erilaisia?
     
  10. fe390

    fe390 Gearhead

    Painofilmien tekeminen on niin kallista, että useamman kuvan painaminen ei ole taloudellisesti mahdollista. Jotta paitojen yksikköhinnaksi tulisi jotain järkevää, niin minimipainoksen tulisi olla vähintään 50 kpl.

    Sehän on niin, että koskaan ei voida miellyttää kaikkia. Oli kuva mikä tahansa, niin osa inhoaa, osa rakastaa ja suurimmalle osalle se on aivan yhdentekevä.

    Huonoin vaihtoehto on se "ihan kiva".
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jotta kerhopaita saataisiin myytyä mahdollisimman hyvin, kuvan tai tekstin olisi syytä miellyttää useita kerholaisia ei vain "sisäpiiriläisiä"
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tässä tapauksessa kuva ei miellyttänyt pientä, mutta suuri-äänistä vähemmistöä. Kerhon AKTIIVIJÄSENISTÖ on ollut yhtenä miehenä taivuttelemassa paidan kuvan piirtäjää sallimaan kuvan käytön. Piirtäjää ei suuttuttanut se, että jotkut halusivat tekstiilinsä ilman kuvaa, pelkällä logolla. Vaan se, että lupaa ei tultu pyytämään suoraan piirtäjältä, vaan muutosta puuhailtiin salassa, selän takana.
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyllä se niin on että ihan turhaa te sanotte että jos kuva ei miellytä niin niitä jää nurkkiin pyörimää! Niiträ jää tasan aina ja joka vuosi yli puolet myyymättä!!! Eli jos kuva olis kerrankin erillainen se vois kerrankin myydä suurelle yleisölle!!! Vaikka ollaan autokerho ei paidassa pakko ole olla autoa!!!!!!!!!
     
  14. fe390

    fe390 Gearhead

    No niin. Eiköhän tuleva paita ole saanut jo tarpeeksi mainosta.

    Paidasta tehdään kaksi versiota. Normaaliversio jossa keskustelua herättänyt kuva selässä, sekä kerhon nimi pienellä rinnassa. Sekä korrektimpi versio jossa vain tuo etupainatus. Siistittyä versiota saa vain ennakkoon tilaamalla. Tilaukset joko kerhon sähköpostiosoitteeseen info@vanhary.org tai minulle OD:n yksityisviestillä . Samoin, jos haluat hupparin tai collegen, niin tilaa ennakkoon. Tilauksia vastaanotetaan 15.2. saakka. Tämän jälkeen paidat painetaan.
     
  15. fe390

    fe390 Gearhead

    Avain löytyi ja lukko aukesi!
    Kuten valveutuneimmat jäsenet varmasti jo tietävätkin, paitakuvaa vaihdettiin hieman sovinnaisempaan.
    Uusi paita tulee myyntiin viimeistään American Car Showhun. Tule ostamaan omasi, painosmäärä on pieni.
     

Kerro tästä muillekin!