Kerhopaita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vantaan Harrasteautot ry', aloittaja fe390, 16.3.2013.

 1. fe390

  fe390 Gearhead

  Tänne piti tulla äänestys uudesta kerhopaidasta, mutta OD:n parannuksen yhteydessä äänestysominaisuus näyttää kadonneen.
  Käykää kuitenkin katsomassa kuvaehdokkaat VanHan Facebook-sivuilla, ja ilmoittakaa suosikkinne siellä, täällä, jomman kumman paikan yksityisviestinä tai sähköpostilla puheenjohtaja(a)vanhary.org
  Jos kukaan ei äänestä, niin valitsen kuvan itse. Kuvien teksteihin saattaa tulla muutoksia, tai puuttuva teksti lisätään.

  Niile ketkä eivät ole rekisteröityneet Facebookin, niin voin vain esittää pahoitteluni.
  Normaalisti kuvat olisvat VanHan omilla nettisivuilla. Tietokone jolla sivuja hallinnoin täytti yllättäen muistinsa, eikä suostu käynnistymään.Sivuston käyttöohjelma tunnuksineen on siellä, enkä voi sivustoa muilta koneilta ylläpitää.
   
 2. magenta

  magenta 2nd gear

  Eikös Facebookkiin saa äänestyksen... jotenkin...
  Mika
   

Kerro tästä muillekin!