Kesä tulee ja A- kuume yltyy...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Jimmy Dart, 13.5.2010.

  1. Maria

    Maria 1st gear

    [​IMG]

    Simolta terveisiä:
    Huomaa kaikkein tärkein mikä tulee sinun uuteenkin Valianttiin.
    Finlandia 2000
     
  2. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Jarrudynotesteissä ollaan jo :rotfl:
    [​IMG]
     
  3. Swinger-73

    Swinger-73 1st gear

    Swinger-73

    A-kuume vallannut mielen Dart on ollut loistava harraste peli kilometrejä taittunut jo melkein 1000 jaa meno senkuin vain paranee :lol:
     
  4. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Hey Lerssinen! Eiks Valdo piirrä katuun muulla kun käsijarrulla?
    Tuo Hemi Charger, äh eiku Vallu with Finnlandia 2000 on Mikan ex, but dont worry folks, Finnlandia 2000 tulee sen täyttä nostalgiaa Valluun minkä se hakee ens kuun alussa. ja lisää kuvia tulee, mutta ne menee vanhoja valokuvia topiciin.
    Kiitos Maria atk tuesta.
    58
     
  5. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Kiitokset täältäkin Marialle kuvan laitosta tänne, ja Simolle itse kuvasta. :D Mutta molemmille tiedoksi: tohon "uuteen" Valluun EI todellakaan tule finlandia tyytausendia. :mad: Ainoa finlandiaan liittyvä tulee tossa autossa olemaan korkeintaan vodka. Mutta sekin vain silloin kun minä EN ole kuskin penkillä. :poff:
     
  6. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Joko Vallu on kotona? Odottavan aika on pitkä vai miten se ny meni? Paskat ilmat melkein hellettä eihän huvittais ajaa Vallulla yhtään?
    Ja helteisiin auttaa Finnlandia 2000!
     
  7. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    No eipä oo vielä Vallu kotona. Kyllä sitä joutuu sinne kesäkuun alkuun odottelemaan, ei toivoakaan hakea aikaisemmin. :cry: Jos ei hirmuisia takaiskuja tule tekniikan (no ei tietenkään voi tulla, sehän on MoPar!) tai lompakon kanssa (tähän on kaikki aikaisemminkin kaatunut, joten miksei nytkin :rotfl: ), niin ajattelin kesäkuun vanda cruisingeihin kokeilla tolla päästä. Varmaan tarrakilvillä tullaan. Jos tullaan. :poff:

    Ja myös se kylmä finlandia vodka helpottaa helteeseen, vaikken kirkkaiden juomien ystävä oikein olekaan. Tuppaa mulla aiheuttamaan äkillisen sammumisen, tosin yöllä (ja joskus vielä aamullakin) saattaa kyllä aiheuttaa pientä jälkikäyntiä. Mitä tohon finnnnnnlandia tjyytausendiin tulee, niin onhan se tosi "Yo" (toi tarkoitti sitä lökäpöksy neekereiden ilmaisua, lausutaan "jou") kun autossa on juokseva vesi, mut sillon ku se vesi juoksee ainoastaan sateella kuskin/pelkääjän niskaan ja vieläpä tahtomatta, ni sit se on enää lähinnä "damn". :poff:
     
  8. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Voi vittu! Mä muistin että ens kuun alussa. Hai saatana nous hovissa niiku entinen manne sano ku tuli yks kuukaus lisää kakkua.
    58X :rotfl:
    PS vittuillaanko lisää?
     
  9. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    :rotfl:

    Vittuilkaa vaan (saunan takana jne...), mitä sitä hyvän alun jälkeen lopettamaan. :poff:
     
  10. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Re: Swinger-73

    Kyllä se noin pitkän kiihdytyksen jälkeen pitääkin jo parantua. :lol:

    Ja hyvät vaput kaikille harrastajille, varsinkin a-bodisteille! :wink:
     
  11. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    En vietä vappua, koska se on kommunistien ja opiskelijoiden juhla. Lisäksi vappu on se toinen päivä tänä vuonna kun hävettää sanoa olevansa Suomalainen. A-ryhmäläisenä ilman sitä "bodyä" harmittelen kuitenkin ton Löijyn seisomista edelleen tossa tallissa. Mitähän löytyis kaiken kiireen lomaan hiukan aikaa ja mielenkiintoa tähän projektiin :eek:
     
  12. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Sulta vissiin puuttuu s-kirjain tosta ekasta sanasta, mut mihin projektiin? :eek: Vai meneeks Löijy siihen kastiin, et jos se toimii ni sitä on pakko säätää? :eek:

    Hävettää näin MoParistina sanoa, mut keskity nyt siihen comeroon et pääsen joskus kattoo sitä tositoimissa. :rotfl:
     
  13. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Joo, niin puuttuu. Kirjoitusvihre. Ei tota Löijyä tartte ajokaudella saatää yhtään. Bensaa vaan tankkiin ja baanalle. Mutta kun uusia renkaita ei näköjään ole ilmestynyt auton alle ja bensaakaan ei ole tullut haettua, niin tossa se seisoo, siis Löijy.

    Camaroonkin keskitytään kunhan ne pikana tilatut osat tulee..... jos tulee :mad:
     
  14. jariha

    jariha Double Gearhead

    testikäytöt ja säädöt tehty, koeajosuoritettu kyl nyt on hymy herkässä :D viimevuoteen verrattuna aivan eri laite :wink:
     
  15. Jimmy Dart

    Jimmy Dart 1st gear

    aspen

    Dodge Aspenillakin oli kiva ajella vappuajelua. :rotfl:
     
  16. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    No toivotaan jotta tulee. :p

    Ja jottei menis ot:ksi, ni Valiantin mahdollinen hakureissu saattoi aikaistua parilla viikolla. 8)
     
  17. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Mikä vittu siinä hakemisessa maksaa? Lumetkin on jo sulanu. Mä oisin hakenu sen jo ajat sitten ja monta kertaa. No eihän sulla sitä kiire ole saada kortiin..
     
  18. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    No se hakeminen. :odroll:

    Tai jos joku lyö mulle neljäsataa lapaan, ni mä voin hakea sen vaikka tulevana viikonloppuna. Muussa tapauksessa odotan vielä sen pari viikkoa (ainakin).

    Tai no, pitäs se vielä kaivaa ton lisäks sieltä nurkkauksesta. Pitäs jopa olla lähes helppoa, koska ainoastaan toinen etujarru on totaalisen jumissa.
     
  19. Polara

    Polara Gearhead

    Kävin pari viikkoa sitten katsomassa yhtä puskaradion kautta löytynyttä projekti a-bodyä ja hirvee kuume iski, taas, *huoh*
    Olis aika mukavan oloinen auto, tai aihio. Sais tehtyä mieleisen... Katellaan. Talonkin kanssa olis kaikkee. Tosin lompakolla otsan hierominen helpottaa...
     
  20. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ei näy ei kuulu Valianttia täällä. Kestääkö se Finnlandia 2000 asennus noin kauan? Kaikkee täällä käy kylässä. Slantsixnes kallistetusta kuutosesta.... .....4-2-kuutoseen.
     

Kerro tästä muillekin!