Kesä tulee ja A- kuume yltyy...

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Jimmy Dart, 13.5.2010.

 1. duster73

  duster73 Gearhead

  näyttäisi springalex olevan.mulla on parikin tuollaista rattia.onkohan merkki askarreltu tuohon itse,vai onko jopa tehdastekoinen...
   
 2. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  On tuossa poikkeuksellisen siistit valojen kehykset ja maski :D
   
 3. anglia67

  anglia67 3rd gear

 4. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Kiitokset kommenteista. :D Ratin keskiön logo/teksti ainakin näytti ihan tehdastekoiselta, tai sit se on kyllä poikkeuksellisen hyvin askarreltu. Maski ja lampunkehykset on virheettömät. Tai ainakaan mä en niistä sanomista löytäny. Sedän kuusnelosessa näytti kans lampunkehykset ja maski olevan virheettömiä. Ja oli siellä yks "ylimääräinenkin" kuusnelkun virheetön maski, ym. Valiant sälää. Sedän tuntien mitään ei myydä, joten älkää suotta kyselkö. Ja vaikka myisikin niin olisin itsekäs mulkku ja ostaisin ite. :rotfl:

  Ja ISOT KIITOKSET vielä tätäkin kautta Samille, joka täälläkin melko harvakseltaan kirjottelee nimimerkillä Bussikuski. Kaveri tarjoutui lähtemään omalla autolla ja trailerilla kuskaamaan Valianttia tänne etelä-suomeen tuolta itäisemmästä suomesta, pelkkiä pensakuluja vastaan. :eek: Toki vaivanpalkkaakin pistän, halusit tai et. :rotfl:

  Oli mukava reissu, joka meni melko pitkälti autoista jutellessa, yllätys yllätys. :rotfl:
   
 5. Bussikuski

  Bussikuski 3rd gear

  Valiantin haku

  Kiitos vaan itsellesi,oli vallan mukava reissu ja kansalaisvelvollisuutenihan minä vain täytin että saadaan Valiantti radalle 8)
  Oli kyllä se navetanvintti sellanen paikka että voisi sanoa historian lahtien havinaa,aika kotosan tuntunen :lol:
   
 6. duster70blower

  duster70blower 3rd gear

  Wou, A-koppa häiskänä täytyypi onnitella FuryIII '71 komiasta Valiantista hankkeesta. Mikäli omat projektit ei olis aina levällään ja pitkin tallia niin tarjoaisin nosturipaikkaa Valiantin tarkempia tutkimuksia varten :wink:
   
 7. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Juu, kyllähän siellä on kaikkea kivaa. :lol: Se meidän arvuuttelema "piikkinokka-mosse" oli muuten se '55 Standard Vanguard. :rotfl: Setä oli tuonu sen sieltä alakerran pajasta sinne vintille.

  Kerro toki jos tilaa sattuu tulemaan. :wink: Toki ensin toikin pitäs saada liikkumaan omin voimin. Aattelin ölpät vaihtaa ja kattoa mikä porsii ekassa startissa. :lol:

  Ruostettahan tossa ei ole, mut vaihdevivuston puslien kuntoa olis kyllä helpompi katella nosturin päällä. :-? Mut no, eipä se ole vielä mitenkään akuuttia.
   
 8. duster70blower

  duster70blower 3rd gear

  tehdäänkös niin jotta otat yhteyttä kun olis tarvetta kurkkia Valsua altapäin/vaihdevipstaageja ni katotaa onko nosturi tyhjänä 8)
  Kröhöm...tää on speciaali tarjous ei niinkään yleinen :lol:
   
 9. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  No sehän sopii mainiosti. Minäpä ilmottelen kun alkaa olemaan ajankohtaista. 8)
   
 10. rebel58

  rebel58 Gearhead

  "valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä", ootsä ryyppäämässä? Tulisin kattoo Valluu. Soita ku sulle sopii.
   
 11. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Oikaistaan tämä väärinkäsitys. Siis oon kyllä ryyppäämässä, mut numero oli mitä ilmeisimmin Simolla väärä. :D

  Mut nou hätä, maanantaina sit tonteille. :wink:
   
 12. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Onko näistä olemassa mitään teknistä kirjallisuutta? Perus korjausopuksia ei vissiin ole?
   
 13. ESMCB

  ESMCB Gearhead

  Tämmönen ainekin löytyy http://www.bookplus.fi/kirjat/haynes%2c ... 76-4359604

  Sitten tuon lisäks on noita korjaamo käsikirjoja joita aineki ebayssa liikkuu ja niistä saapi cd versiotakin. Itellä on 65 pylmouthin semmonen ja se vaikuttaa ihan pätevältä opukselta, siitä löytyy kaikki purku kuvat ym.
   
 14. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Toi opus oli 67 eteenpäin.. Vai oliko nuo perät, lootat,ja alustan osat niissäkin samoja? Pitäs lootan stefat vaihtaa ja perälle tehä jotain niin aattelin olisko noista apuja? On tämä mopari touhu vähän uutta niinku saattaa huomata.... :D
   
 15. jariha

  jariha Gearhead

  mul ainaki on eepäystä hommattu -64 dartin korjausopas cd versiona
   
 16. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Tuli kaikkee uutta osaa auton mukana,tiivisteitä,jarruosia jne.niin ajattelin tossa kannentiivisteestä että passaako molempiin,eli onko tuo 225 tehty pelkästään iskunpituudella 170:sestä?
   
 17. MJF

  MJF Gearhead

  Jahas, EEN koteutu takasi Ouluun? 225:ssa on tuumaa korkeampi lohko, pitempi isku ja pitemmät kiertokanget ja tönärit. Muuten on käytännössä sama kone kuin pienemmät sisarensa.

  Oma Valtsu on pelannut komiasti 8) Osia tipahtelee postiluukusta, romiksilta ja harrastajilta, sisustaakin rupesin laitteleen. Eilen tuli purettua -66 GT Darttia, luovutti mm. kasimallin kaasupolkimen ja centerlinkin. Korvantaukset on täynnä hiekkaa kun puhaltelin äsken sisustan irtonippeleitä :rotfl:
   
 18. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Juu kotona on,sanoppa kun saatat tietää millon tuo 170 oli irrotettu tuosta,oliko -93? Mulla on tuo mylly tuossa myynnissä niin olis vähän tienny kuinka paljon ajettu velipojan rempan jälkeen? Tällä äijällä miltä ostin niin se ei oo ollu paikallaan,eikä tienny millon on ollu.
   
 19. MJF

  MJF Gearhead

  Jaa sekö on auton mukana tullut moottori? Minun ensimmäinen muistikuva tekniikasta on -93 keväältä ja sillon siinä oli keulalla 225 ja automaatti. Ne on molemmat lähteneet minun kautta eteenpäin, laatikko sellaisenaan ja moottori "vähän" jalostettuna :lol: Tuon jälkeen moottori vaihtui toiseen 225:een ja manuaaliin noin vuonna -96-97, syytä en muista näin yhtäkkiä.
  Kaveria tuntui kiinnostavan tuo 170, voihan tuota kysäistä mikä se on moottoreitaan jos se on kerta auton mukana kulkenut.
   
 20. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Se on sillon mahollista että tuolla ei ole sen rempan jälkeen paljon ajettu,jos se on ollu jo -93 siitä pois...
   

Kerro tästä muillekin!