Kesä tulee ja A- kuume yltyy...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Jimmy Dart, 13.5.2010.

  1. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Ainakin Dartti tuli haettua ja poika ...kele vei sen taas likkakaverinsa kanssa :rotfl:
    Ei vaan ole koskaan auton ulos saaminen ollut niin vaikeaa kuin tänään... :poff:
     
  2. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Jos pitäisi ton Löijyn kanssa välivuoden tänä suvena. Kävisi vaan ajamassa ekan Motoparkin kisan ja keskittyisi sitten ajelemaan vaan Camarolla loppukauden :rotfl:

    Mielipiteitä :lol:
     
  3. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Njääh...
    Pidä Camarolla välivuosi ja nauti MoParin miellyttävästä kyydistä 8)
     
  4. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Camarolla on taidettu pitää jo useampi välivuosi. :rotfl:
     
  5. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Niinpä, mihin tarvitaan Camaroa, kun on MoPari :rotfl:
     
  6. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Totta töriset. :rotfl:
     
  7. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Näillä näkymin kesäkuun alussa haetaan Vallu tänne piäkaupunk seuvulle päin. :D Mutta kyllä odottavan aika on pitkä... Pärkkeles! :x
     
  8. duster73

    duster73 Gearhead

    mutta hyvää jaksaa/kannattaa aina odottaa :)
     
  9. MJF

    MJF Double Gearhead

    Kone lepää jo paikallansa, pakosarjoja pitää tästä lähtiä tekeen. Kattelin kalenteriakin, vappu on jo ens viikolla... Prkl...
    Jarruista ja sisustasta ei vielä tietoakaan :lol:
     
  10. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    No ei oo toi kärsivällisyys koskaan kuulunu mun hyviin puoliin. :lol: Varsinkaan tässä tapauksessa, ku tahtois päästä jo kohta ajeleen. :x Nyt joutuu ajelee madalletulla ooppelin romulla, missä murskaantuu vähintään yks selkänikama jokaisen montun kohdalla. :poff:


    Pulttaat kaljakorin jakkaraks, ja jarruttelun voi hoitaa kiviset ja soraset -tyyliin. Kairaat vaan lattiaan reiän jarrupolkimen kohdalle. :lol: Ja varaudut paksupohjaisilla ajokengillä. :rotfl:
     
  11. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Nou hätä jarrut on vauhdin surma :poff:
     
  12. Make.S

    Make.S Gearhead

    Ekat ajot suoritettu omiin nimiin siirretyllä, katsastetulla, vakuutetulla avodödsillä. Vielä kun sais katon kuntoon ja ilman lämpötila nousis parinkympin huitteille... 8)
     
  13. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Mika muista kenelle olet luvannut tulla sitä HETI ekaks näyttämään!
     
  14. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Muistan muistan. :wink: Tulen HETI kun auto on saatu omin voimin liikkumaan. Ja mielellään myös pysähtymään... Varmaan pakko tuoda se tänne duunipaikalle, ni ei noi säät pääse vaikuttamaan niin paljon tohon turaamiseen. Noi parkkipaikka ym. vastaavat rempat on kyllä aivan yliarvostettuja. :odroll:
     
  15. mikke88

    mikke88 Gearhead

    Eilen sain dusteriin leiman ja kilvet abaut 6vuoden tauon jälkeen. Sain tilattua vielä alkuperäiset mustat kilvet samalla 8)
     
  16. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Pitäiskö vähän kiusaa Mikaa? Saako lasta kiusaa mikä just ennen joulua odottaa lahjaa ja tietää mikä se on? Mää löysin kuvia Sipoosta. tympeitä kuvia lähinnä mopareista. Myös 58 Buick näyttäyttyy 68 Hemi Chargerin, 68 2d tolppa Dartin ja on siellä jonkun 65 Vallukin..
     
  17. Mr Dart

    Mr Dart Gearhead

    ÄITI ÄITI ei ollu yhtään reikää. Autossa siis ei ittessä. :rotfl: Eli tuore leima rekisteriotteessa konttorilta tällä päivämäärällä. Kyllä nyt kelpaa elvistellä 8)
     
  18. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    No fiddu ei saa! :eek: Jaa vai on mun ex-Vallukin päässy kuviin? Aika kovassa seurassa on mun exä (siis auto, ei nainen) päässy poseeraan... :) Pidähän Simo kuva(t) tallessa, ni tuun sitte ihailemaan ku saan ton uuden rakkaan sisäänajoon... Ja edelleen puhuin autosta. Senkin pervot. :poff:
     
  19. MJF

    MJF Double Gearhead

    Kävin tilaamassa jo kilvet konttorille. Meinasivat että on mennyt pitkään viime aikoina kilpien kans, saattaapi mennä yli kaks viikkoakin :-? Niin monet kilvet ollu tuossa autossa ettei koneet tuntenut vanhimpia, tuli otettua sitten NH-laput valkoisina 8) Varmaan diisseliveroa katkottu ja poistettu talveksi kilvistä :lol:
     
  20. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Mä taas päätin, että toi Löijy saa seisoskella tossa autoketoksessa kenties koko kesän. Aikaa sen ulkoiluttamiseen on nykyään liian vähän. Jotenkin toi hatmittaa, mutta keskitytään nyt vaan ajamaan Camarolla koko kausi kisaa ja katotaan sitten :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!