Kesää 2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Ms.Cadillac, 8.5.2013.

 1. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Kiitoksia Lahden näyttelyreissulla mukana olleille! Toivottavasti kesällä porukka reissaa yhdessä taas. Unohtakee ne "sinne on niin pitkä matka ja siellä on käyty jo 20-vuotta sitten" selitykset. Kesä on tässä ja nyt, naattikee siitä 8)

  Kaluston ulkoilutukselle olisi tarjolla nyt vkloppuna mahdollisuus ihan Kuopiossa. Launtaina 11.5 on swappia, näyttelyä ja cruisinkia&rokettirollia Kuopiossa tarjolla. Cruisinki näyttäs kiertelevän maaseudullakin niin pärrilläkin on mukava olla letkassa. Ja ainahan voi tulla esim vaikka kokoontumispaikalla Noutotukun pihaan kasselee kalustoa :pinup:

  Kun ajankohta on ajankohtaisempi, yritetään kimppareissuja sitten esim Big Wheelsiin ja muihin alan tapahtumiin. Kaljat tarjoan kaikille kerhon jäsenille, ketkä nään Forssan Picnic:ssä asti :poff:
   

Kerro tästä muillekin!