Kesään mennään raskaalla kaasujalalla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Bandicoot, 26.3.2007.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Liikkuvapoliisi oli mitannut yli 200 km/h nopeuden ja samana päivänä toinen 188 eri autoille mutta samamerkki Chevrolet corvette.
    Huomioitavaa on edelleen toimittajien suhtautuminen amerikkalais alkuperää oleviin autoihin siten että merkki tai valmistumaa mainitaan usein ja tämä on luettavissa negatiivisena mainintana esim audi tai bmw saavuttaa saman nopeuden mutta ei merkkiä ja mallia mainita vastaavissa tapauksissa.
    Aikana mitä elämme tälläiset vanhempien autojen ylimääräiset negatiiviset palautteet ovat omiaan kasvattamaan kielteisiä asenteita harrasteautoja kohtaan tosin yllä olevien merkkien vuosimallia ei mainittu mutta moni olettaa niiden olevan jotain "ameriikanlaivoja".
    siispä siististi ja hallitusti kitkaa takarenkaisiin ja kiilaa kaasupolkimen alle jottei lappu napsahda.
     
  2. Sama homma on täällä päin. Jos pojat on jotain rötöstelleet, niin lehteen tulee lisämaininta tyyliin: "poistuivat paikalta amerikkalais valmisteisella henkilöautolla". Ei varmasti olis auton alkuperämaata mainittu, jos jollain nissanilla olisivat olleet liikkeellä.
     
  3. juhnis

    juhnis 3rd gear

    Ihan saman pistin merkille, kun just luin aamulehdestä ton jutun.
    Kyllä on jenkkirakkarileima sitkeässä täällä kekkoslovakiassa! :soosoo:
     
  4. malonari

    malonari 1st gear

    Se valmistus maan ja merkin maininta ,maustaa sen kirjoitetun jutun :D
    Ei se paljon ketään hetkauta jos joku bemaristi päästelee vähän
    reippaamin :wink:
     
  5. bdr529

    bdr529 1st gear

    Kyllähän tuossa varsinainen uutisaihe on se kun kaksi samanmallisella ja suht harvinaisella autolla ajavaa on jäänyt kiinni. Ihan varmasti olisi merkki ja malli päässyt lehteen jos kyseessä olisi ollut mitkä tahansa autot.

    Ja tuo uutisointihan vaan parantaa sitä virheellistä mielikuvaa jonka mukaan jenkit on hitaita laivoja joiden ajo-ominaisuudet ei riitä nopeaan ajoon.
     
  6. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!